Hotdog Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 deniz kılıçlının ncaa'de oynamasından daha dogal bir şey yoktur heralde adam tam bir power forward , fiziği ve atletizmi müthiş.Tartışmasız 90'lı jenerasyon içindeki en iyi power forward. Ncaa'de oynayan türklerin türkiyedeyken oynadıkları takımlara bakarsanız demek istedigimi daha iyi anlarsınız sanırım.Tabiki basketbolda yetenekte bir yere kadar calısmak en önemli şey fakat oraya uyum saglamak ordaki atletik zencilere karşı oynamak gerçekten çok farklı şeyler ne diyeyim umarım istediğin gibi olur..
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Uyumda pek bir sorunum olmaz gidersem şuanda benim boy sorunumdan dolayı biraz fundamental ve şut geliştirmem gerekiyor uzun süre alabilmek için
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yazıyorum buraya, pazartesi sıraya girip elimi öpersiniz. :P north carolina şampiyon.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Villanova yerine final-four'da bir Louisville veya Pittsburgh görmek daha iyi olurdu.UNC'yi hiç zorlayamadı. Benim favorim ev sahibi sayılan Michigan State.UNC'yi harcarlar.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Masquerade said: yazıyorum buraya, pazartesi sıraya girip elimi öpersiniz. :P north carolina şampiyon.
Öne çıkan mesajlar