Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Server'ı kurmamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istermisiniz
istemezmisiniz,

(anket yapamıyorum)
"buraya anket pilis"

bari tek cevap verin kurmamı isteyenler topaça mesaj atsın sayısına göre karar vericem
scriptler hazır, buyuk olasilikla 2 serverda kurabilirim ister pvp serveri ister alın teri ile kasarak yapılabilecek.

ister sphere ister run uo
ama buyuk olasilikla sphere yaparım cunku run uo bolca var
evet +15 katana yı görüp lootlamayı özledim.

eksi gm dostlarımı kaybettiğim için yeni mod ve game masterlar alirim, oyuncu sayısının yüzde 10'u kadar yönetici yaparız
her gece otomatik olarak logları sayfaya yapıştırtırım ki, edit var yok belli olsun
sponsor muponsor istemez ben 2k baglantımı feda etmeye hazırım
yeterki destek cıkalım birbirimize

/Spompas
Mesaj tarihi:
2k bağlantı? :p

server limiti 3 kişi mi olcak

eğer aynı ekrana 2 kişi girerse kutlamalar yapılcak faan.

bu arada bimiyorum gerçekten 2k bağlantıyla sunucu olur mu la
Mesaj tarihi:
56k zamanı arkadslarla ( 4-6 ) kişi şehirden şehire yarış ve pvp yapardık
512 upload la yeterli diye düşünüyorum, eğer 80 kişiyi geçerse zaten sanmıyorum gider toplanışık host aliriz.

arkadasımı aradım 1024 kabloneti ile 30 kişiiyi kaldırabilirisn dedi önemli olan bilgisyar dedi,

tamam ben bilgisayarda temin edicem
Mesaj tarihi:
bu arada bana yardımcı olacak arkadaslarda lazım, çünkü server ne zaman kursak haftada bir bug cıkıyordu gına gelmişti onlarla uğrasmaktan
ben böle esiorm yaparım ederim diye fakat desteğede ihtiyacım var tabiki
google ı bile yapan 2 kişi sonucta :P
Mesaj tarihi:
host temin edilir bisekilde,bende 10mbit upload var,torrent acmayiveririm servera kullanilir hat enazindan host edilinene kadar.

ha bide tekrar oynamaya baslarmiyim bilemiyorum(sanmiyorum),ama vakit oldukca belki girer takilirim script falan simdi kac sene gecti,hatirlamam bile heral.
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
2k bağlantı? :p

server limiti 3 kişi mi olcak

eğer aynı ekrana 2 kişi girerse kutlamalar yapılcak faan.

bu arada bimiyorum gerçekten 2k bağlantıyla sunucu olur mu la

bu topiğin bilgilendirmek amacıyla yapmadım tek cevap istiyorum katılırmısın, katılmazmısın belirttim gerisini
bağlantı yetermi cıakcak sorunlar vs vs düşünmeyi bana bırakın.
Mesaj tarihi:
Korax said:
host temin edilir bisekilde,bende 10mbit upload var,torrent acmayiveririm servera kullanilir hat enazindan host edilinene kadar.

teşekkürler korax işte bu şekilde desteklere ihtiyacım var.
Mesaj tarihi:
1024 kablo ile sphere kaldırman imkansız...
runuo da belki kaldırır.
ikisinde de çok patlar. upload baya önemli.

sphere aççaksan 3-4 gb ram olması lazım
runuo için 1-2 gb yeterli

sphere i bilmiorum ama runuo da 10gb hdd bile yeterli 3 yedek tutarsın.

onun dışında işlemcin de baya önemli min. p4 al.

yine de server açma derim ben.
sphere zaten nbl, arcanum ve pyramid var onlar götürüo baya.
runuo açıcaksan aç az server var şu an runuo. ama biz 2-3 aya kadar baya sağlam runuo açıcaz o yüzden onu da açma :D
Mesaj tarihi:
Abartmayin ya ne 3-4 gb ram'i.Sanki 500 kisi bianda server'a abanicak.Zamaninda acilan serverlari hatirlayin isterseniz bi,gayet 1gb ram ile 1mbit upload ile dandik p4'lerle celeron'lar ile acilan serverlar vardi bidunya,ha belki hepsi oyuncuyla dolup tasmiyodu ama neticede kaldiracak kadar idare ediyolardi.Hepsinde de gayet oyle yada boyle oynaniyodu.Bugun kursan zaten 100 kisi online player'i bulup bulamayacagin mechul bile,abartmanin bi anlami yok "1mbit kaldirmaz,imkansiz,oo ne 1 gbi'i 18gb ram lazim enaz" diye.
Mesaj tarihi:
ben valla açıkçası 20sn save süresi olan serverda oynamam artık. bellidir çünkü ne olacağı.

ayrıca runuo serverı açarsanız. gerçekten sağlam bi kaç kişi bile glse 15 client açıp bodcu kasçak insanlar :D hadi 15 e üşenen 10 açar. 5 kişilik sağlam bi guild gelse 50 online eder.2 guild gelse server göçer :)
Mesaj tarihi:
peki bi de şöyle bi teklif getiriyim!!

biz şimdi bir runuo serverı aççaz. aos expansion döneminde olcak. yavaş yavaş SE ye geççez ml büyük ihtimal hiç olmıcak..
korax senin sağlayacağın makinada runuo ile bi T2A sunucusu açsak. testlere başlasak yavaştan oluştursak...
sphere den kat kat üstün bi t2a serverı açarız ama sağlam ekip ve tester lazım.
  • Yeni Oluştur...