Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ben nie göremiom bab the kenkler yaa??? abi bu hackleyenler tam Dingil DALLAMA DENYO hepsini kapsıyor allahın lamerları gelip free server hacklemek kolay *!neon team dingil mod on*[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ana ciddi ciddi hacklemişlermi seni :) hahahah[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkes kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 he yaw anlamadım bende babamın mailiydi yaw geri verin pls bab lar :P babamın maili gitti güme üühhü[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 valla yatcam şimdi yerlere debelencem ne adamsın ya[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkes kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 if () src.findid.i_bandage.dclick src.hear src.sysmessage Bandaj bulunmaktadir... else src.sysmessage Bandajiniz Yok endif[signature][hline]Zamanın ardından çığlık çığlığa koşsak da Gene de birşeyler kalıyor gerilerde..Birşey kazandığımızı düşünsekde Çokşey kaybediyoruz Ekranın sihirinde...FATAL WAR UO SHARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hayır olmadı. Bu src.hear ne işe yarar ilk defa gördüm. Bu arada yapmak istediğim sistemi healing sisteminden aldım. Galiba bu işin daha farklı bir yolu yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar