Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ben nie göremiom bab the kenkler yaa??? abi bu hackleyenler tam Dingil DALLAMA DENYO hepsini kapsıyor allahın lamerları gelip free server hacklemek kolay *!neon team dingil mod on*[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ana ciddi ciddi hacklemişlermi seni :) hahahah[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkes kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 he yaw anlamadım bende babamın mailiydi yaw geri verin pls bab lar :P babamın maili gitti güme üühhü[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 valla yatcam şimdi yerlere debelencem ne adamsın ya[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkes kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Azraeel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 if () src.findid.i_bandage.dclick src.hear src.sysmessage Bandaj bulunmaktadir... else src.sysmessage Bandajiniz Yok endif[signature][hline]Zamanın ardından çığlık çığlığa koşsak da Gene de birşeyler kalıyor gerilerde..Birşey kazandığımızı düşünsekde Çokşey kaybediyoruz Ekranın sihirinde...FATAL WAR UO SHARD
patara Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hayır olmadı. Bu src.hear ne işe yarar ilk defa gördüm. Bu arada yapmak istediğim sistemi healing sisteminden aldım. Galiba bu işin daha farklı bir yolu yok[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar