Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serveer Net

cyclops

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Demeyin Ki Hiç Aramadın mı?
Aradım Hemde 1 aydır arıyorumö ama serverı dışarıya açamadım.
Analayamadım Serevrın Bütün Herşeyi Açık Fakat Dışarıya Açamıyorum.
Bağlantım 512 Adsl
İşletim Sistemi:Win98
Ram:512
İşlemci:P4 2.8
Yardımcı OLursanız Çok Sevinirim[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n)
icq=222055888 WebTeam
[email protected]
Bütün Eleştrilere Açığız..
Sosyal ağlarda paylaş

uehue baba aynısı bana oldu bi ara 98 vardı şimdi xp 98 varken açılıyodu şimdi salaq makina ipleri karıştırıyo ipyi arat bulduğun ip yi serv. ip ye yaz serveri aç orada monitöring ip yazıyor eğer o ip senin ip ile uyuşuyorsa bi sorun yoktur ama hala sorun dwm ediyorsa formatlaman lazım yada ip ni değiştirmeyi isticeksin[signature][hline] Icq=349844412
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

XP kullanıyorsan firewall u var kendinin on kapap 98 kullanıyorsan antivirus programının firewallu vardır onu kapa .a[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 17 February 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak Dur Anlatayım Şimdi Şimdi Sphere açık iken cafeden(terminal)ler girebiliyor fakat başka cafeden yaDA başka yerden giremiyorlar yani consolda dahi girdikleri gözükmüyorlar zaten serverı göremiyorlar[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n)
icq=222055888 WebTeam
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ana makine olması lazım nete acabilmen için mesala evdeysen olur tek makine ise olur cafeden acmak istiyosan ana makineden kurman lazım ip ise ya actıgın server penceresinin en altında yazar mesala 192.168.0.5 port 2593 felan onuda yapamazsan baslattan calıstır winipcfg calıstır orda ip yazar hade kolay gelsin[signature][hline]www.rebornuo.com
[Uo Modifiye]
Admin

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Arkadaşlar Saolun Hepinize Sorunu Araştırdım Ve En Sonunda Buldum...Sorun Bazı Adsllerde Firewall var Bundan Dolayı Adsllerde Server Açılamıyor Bunun İçin Hepinize Bilgi Ben Söyliyim De...[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n)
icq=222055888 WebTeam
[email protected]
Msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw her adsl modem'in control panelinde port forwarding ile ilgili bir bölüm vardir.. Mesela conexant menulu modemlerde "Virtual Server" diye geçer buraya giriyorus.. Public Port ve Private Port kısımlarina 2593 yaziyoruz TCP ve UDP olarak sphere hangi makinada kuruluysa onun local ip'sini vererek modeme ekliyoruz.. örnek..

Public Port:2593 Private Port:2593 Port Type: TCP Host: 10.10.10.25

Public Port:2593 Private Port:2593 Port Type: UDP Host: 10.10.10.25

gibi mutlaka modeminizin kontrol panelinde port forwarding ile ilgili üsttekine benzer bir bölüm vardir iyi kontrol edin..[signature][hline]nedir bu avp?

[Bu mesaj avp tarafından 14 Mayıs 2004 10:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Adsl modem demek istemediniz sanırım. Yani adsl modem tıpkı dial-up gibidir. Ama adl router diyorsanız aynı olayı bende yaşadım. Adsl routerler hakkında xheana zamanında çok güzel bir açıklama yaptı. Şuan konunun linkine bakacak pek vaktim yok. Ama bulursun yararlı bir kaynak. Ama kısaca bir not vereyim. Biz cafe sahiplerinin kullandığı standart routerlarla bu işler olmuyor..

Saygılarımla[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

avp bu arada o bahsettğiniz olay sanırım napt sistemi. Napt sisteminde dışarıdan giriş var yani net ips'i direk belirlediğin local ip ve porta yönleniyor. Fakat oyuncu login olurken oyuncuya yollanan paket router arkasına geçemediği için oyuncu login ekranında kalıyor. Zaten dikkat edilirse girmeye çalışan oyuncuların sphere login olurken statusde ipleri ile birlikle görülüyor. ama dediğim gibi server karşı tarafa paket yollayamadığı için patlıyor. Bu işler cisco routerlardan başka bir alet ile olacağını zannetmem..

Bu arada dipnot ;tabi adsl modemlerden bahsediyorsak zaten bir problem olmaması gerekir. Bu bahsi geçen konum sadece adsl routerlar için geçerlidir.

Saygılarımla

[Bu mesaj patara tarafından 14 Mayıs 2004 10:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cafe'de kullandigina göre illaki adsl router kullaniyor arkadas.. DHCP vs. 'yi baz alarak bu kaniya vardim..

+ Dediğim gibi udp portunuda açmalisiniz TCP ve UDP portunu bahsettigim şekilde açarsaniz herhangi bir problem yaşamssinizki ben suanda o yöntemi kullaniyorum. Kişiler rahatça girebiliyor bilgisayarimda bulunan sphere'e[signature][hline]nedir bu avp?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...