sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 El yakmayan, cep dostu, 2. el kablo modem arıyorum.[signature][hline]I have come but; i do not choose to do now, what i have come to do.
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Webstar var sariyimmi ?:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 motorola var istersen daha garanti kapsamında hatta yeni sayılır pmden ulaşabilirsin[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Kablomu kapattığım için kendiminkini satıyorum. ilgilenirsen vereyim sana. ÖMden konusuruz ilgileniyorsan. Motorola.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 motorola tercih etmeni öneririm.[signature][hline]before honor is humility.
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Çok geç ... 45 milyona aldım bir modem, hiçbir fikrim yok nasıl birşey :) NetMASTER marka. master falan iyidir heralde dimi :) Motorola bekledim 2 gün birisinin önermesini ama ; hattı açtıracağım için daha fazla bekleyemedim. Neyse sağlık olsun. Bu arada fiyatlar ne civardaydı, 45 milyona aldığım modem hakkında bir fikir edinirim böylece :)[signature][hline]I have come but; i do not choose to do now, what i have come to do.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Hiç duymadım o markayı. Ama master falan iyidir herhalde :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar