Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power Hour

lawrance

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar arama bölümüne girip arattır demeyin çünkü hiç bi yazı bulamadım alakasız şeyler var uo emülatörlerinde arrattırdığımda ise bi reklamla karşılaştım neyse yardımcı olursanız sevinirim bu skill gain olayının hızlı gelmesini spheretables da yapıyoruzda nasıl bunu ayrıntılı açıklarsanız sevinirim[signature][hline]Hayatın Ultima Online değil bunu kafana koy benim gibi gerizekalı gibi uo ya kafa takıp kız arkadaşını ihmal etme gibi bi hareketde bulunma ultima geçicidir kız arkadaşın kalıcı tamammı adam gibi davran bu yazıyı okuyorsan delirtme beni ..
Sosyal ağlarda paylaş

[SKILL 1]
DEFNAME=SKILL_ANATOMY
KEY=Anatomy
TITLE=Scholar
PROMPT_MSG=Whom shall I examine?

DELAY=3.0,1.0
ADV_RATE=

BONUS_STATS=50
BONUS_STR=0
BONUS_DEX=0
BONUS_INT=100

STAT_STR=15
STAT_INT=70
STAT_DEX=15

Bak simdi yukarda ADV_RATE die bişi var burdan ayarla 1,1,1 yaparsan her yapista artar.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

CeNdEre
06 Genclik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evny, 14 Mayıs 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
[SKILL 1]
DEFNAME=SKILL_ANATOMY
KEY=Anatomy
TITLE=Scholar
PROMPT_MSG=Whom shall I examine?

DELAY=3.0,1.0
ADV_RATE=

BONUS_STATS=50
BONUS_STR=0
BONUS_DEX=0
BONUS_INT=100

STAT_STR=15
STAT_INT=70
STAT_DEX=15

Bak simdi yukarda ADV_RATE die bişi var burdan ayarla 1,1,1 yaparsan her yapista artar.

normal bir ayar çekeceksen arkadaşın yukarıda yazdığı gibi ADV_RATE ayarı 2.0,50.0,50.0 olarak tüm skillere uygula..
Zor artmasını istediğin Craft skilleri için ise 4.0,100.0,150.0 şeklinde bir düzenleme yapabilirsin ..Taming*Stealing* v.b gibi[signature][hline]Zamanın ardından çığlık çığlığa koşsak da
Gene de birşeyler kalıyor gerilerde..Birşey kazandığımızı düşünsekde Çokşey kaybediyoruz Ekranın sihirinde...FATAL WAR UO SHARD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...