lawrance Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 arkadaşlar arama bölümüne girip arattır demeyin çünkü hiç bi yazı bulamadım alakasız şeyler var uo emülatörlerinde arrattırdığımda ise bi reklamla karşılaştım neyse yardımcı olursanız sevinirim bu skill gain olayının hızlı gelmesini spheretables da yapıyoruzda nasıl bunu ayrıntılı açıklarsanız sevinirim[signature][hline]Hayatın Ultima Online değil bunu kafana koy benim gibi gerizekalı gibi uo ya kafa takıp kız arkadaşını ihmal etme gibi bi hareketde bulunma ultima geçicidir kız arkadaşın kalıcı tamammı adam gibi davran bu yazıyı okuyorsan delirtme beni .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 [SKILL 1] DEFNAME=SKILL_ANATOMY KEY=Anatomy TITLE=Scholar PROMPT_MSG=Whom shall I examine? DELAY=3.0,1.0 ADV_RATE= BONUS_STATS=50 BONUS_STR=0 BONUS_DEX=0 BONUS_INT=100 STAT_STR=15 STAT_INT=70 STAT_DEX=15 Bak simdi yukarda ADV_RATE die bişi var burdan ayarla 1,1,1 yaparsan her yapista artar.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Evny, 14 Mayıs 2004 01:34 tarihinde demiş ki: [SKILL 1] DEFNAME=SKILL_ANATOMY KEY=Anatomy TITLE=Scholar PROMPT_MSG=Whom shall I examine? DELAY=3.0,1.0 ADV_RATE= BONUS_STATS=50 BONUS_STR=0 BONUS_DEX=0 BONUS_INT=100 STAT_STR=15 STAT_INT=70 STAT_DEX=15 Bak simdi yukarda ADV_RATE die bişi var burdan ayarla 1,1,1 yaparsan her yapista artar. normal bir ayar çekeceksen arkadaşın yukarıda yazdığı gibi ADV_RATE ayarı 2.0,50.0,50.0 olarak tüm skillere uygula.. Zor artmasını istediğin Craft skilleri için ise 4.0,100.0,150.0 şeklinde bir düzenleme yapabilirsin ..Taming*Stealing* v.b gibi[signature][hline]Zamanın ardından çığlık çığlığa koşsak da Gene de birşeyler kalıyor gerilerde..Birşey kazandığımızı düşünsekde Çokşey kaybediyoruz Ekranın sihirinde...FATAL WAR UO SHARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar