Joker Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Cuce said: Joker said: ya değerini bilin internetinizin. gayet süper sorunsuz çalışıyor. % 10 indirimde gayet büyük bi olay yani. sırf bok atmak için konuşmayın alasen. adamlar internet beleş olcak yarın deseler, 4 Mbit'i beleş verseniz nolcak diye çıkacaksınız. ahahaha of kıme gore neye gore ıyı calısıyo ahaa oldum gulmekten burda. değerını bıl aga bunu bulamayanda var!!! ya bilmiosun konuşuosun ben burda en iyi(?) firmayı kullanıyorum Virgin Media 10Mbit internetim var. adama kafayı yedirir. adamlar sonunda kabul ettiler 2 ay beleş fln verdiler ama netice değişmiyor. kullanamadığım interneti beleş verseler ne olur. buraya gelince ne kadar stabil internet kullanıyormuşuz onu anladım. zaten hollandadan gelen yiyenlerimde türkiyeye gelince interneti çok beğenmişlerdi şaşırmıştım. şimdi anlıyorum onları.. sayılara takılı kalıyorsunuz, 10 Mbit 50 YTL fln.. indiremediğin torrent oynayamadığım oyun yok gibi bişeydi Türkiyede. burda oyun hayatım söndü download beklemekten bıktım... bide 1 yıllık contract'a soktular zorla.. ayıkla pirinçin taşını.. kime göre neye göre?? gülüceksiniz tabi, ne gereği var gülünecek hale ağlamanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 self explanatory ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 off senin balon'un yeni patladı heralde... pörsümüş duruyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dial upla bağlandığımız zaman 800 lira telefon faturası ödeyen bir tek ben değilimdir heralde. Bir anca gökten zembille süper,über değişiklikler olamayacağına göre zaman içinde işte böyle %10 larla ne biliyim bölgesel alt yapı iyileştirmeleriyle yavaş yavaş birşeyler oluyor. Gidişat iyi ancak bizim yaşımız "en iyi" olduğu zamanı görmeye yetmeyecek sanırım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Joker said: off senin balon'un yeni patladı heralde... pörsümüş duruyo.. lol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar