Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 lou reed - perfect day' in notalarını bulabilecek biri var mı? ben bulamadım. en azından ücretsizini bulamadım, şu boyuttaki şeyden de okuyamıyorum, büyüğü falan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Notaları bulamadım (linkler ölü çıktı) ama tab arşivi buldum. http://ww21.tiki.ne.jp/~wildside/download.htm Notaları piyano eşlik için mi arıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 valla tabden pek çakmıyorum, piyanoyu da 10 yıl önce falan bıraktım, sadece gaza geldim perfect day' i çalayım diye. kendi başıma çalacağım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 KİMSE Mİ BİLMİYOR YAHU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 muhteşem şarkı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Piyano eşlik mi istiyorsun sağ elde melodi sol elde akor mu. Dinleyip çalarım midisini yollarım bir ara. Ama bu hafta yoğunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sağ elde melodi sol elde akor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kimse bulamamış mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 http://img26.imageshack.us/my.php?image=perfectdaybd1.pdf Açılıyor mu acep. (La minör'den logic'de yazdım, finale olmadığı için sağ el sol el ayrımını beceremedim x_x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar