ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Merhaba arkadaşlar iş yerimizde network bulunmakta bütün işletim sistemleri XP fakat yeni aldığımız Laptop Vista ve Ağ yazıcısını görmüyor.. Bana çözüm önerebilirmisiniz ? Yada bir hatamı yapıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Merhaba, Printerin bağlı olduğu bilgisayarda printer özelliklerine girip printeri paylaşıma açarsan görünecektir.Tahminim sorunun bu yöndedir.Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaşıma açılmamış olsa ağ yazıcısı demezdi sanırım. Diğer bilgisayarlar görüyormuş, sadece Vista yüklü olan laptop görmüyormuş anladığım kadarıyla. Vista ağa giriyor mu peki? Ağdaki diğer bilgisayarları, varsa ağ disklerini falan görebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 vistanın dosya ve yazıcı paylaşımı açık mı? vistada da xp ile aynı şeyleri yapmak gerekiyor aslında. neden olmamış ki... meraklandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şimdi şöle bişey var, network derken server'ı domaini vs. olan harbici network mü var? Bi de Vista business mı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar