Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hafta sonu freeshard aciyorum $oyle deniz manzarali

Laroux

Öne çıkan mesajlar

said:
rft, 03 July 2003 12:05 tarihinde demiş ki:
Ne server mış ama, 09 June 2002 den beri açılamamış :).

Bu arada sevgili Laroux, mail adresini yanlış almışsın, İzmir 'li isen "[email protected]" olmalıydı, "45" değil.

manisadaydı laroux bildigim kadariyla yani dogru almis
ayrıyetten bu topicin uplanması ayrı bir guzellik tabi :p[hline]Absolute & Lonely....
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar
bende staffa girmek istiyorum. Bildiğim komutlar .dupe .dupe .dupe .dupe... Uyduruk bir sponsor bile olsa hemen açalım serverı. Olmadı sonra başka bir shardla birleşir accları oraya transfer eder sonra millete .ittir çekeriz. Çok güzelde bir ethereal binek scriptim var. 25 kişi zor yazdık.. En güzel olayıda tüm ethereal binekler 1 hafta içinde kendiliğinden siliniyor. Yani sonradan uğraşmamıza hiç gerek yok. Hem şimdi açalımki ilerde hemen parayla skill falan satmaya başlayalım.. Hatta biryerden fiyat listesinide olduğu gibi araklarız oda kolay. İsimde Solo project olsun yada HeyHoLa olsun kısaca hhl deriz. Birkaç fikrimde var zamandan tasaruf sağlayacak.
Yeni açılan karakterler direk jailden başlasın. Sonra aralarından biz seçelim. Çürükleride direk ordayken banlarız. Test sürecide 1 değil 2 değil TAM 3 yıl sürsün.Bende admin olayim. Nickim Fredy62 sGenier olsun. Ama şimdiden söyliyeyim. 1-2 script a(rak)yarlar sonra elimi bile sürmem. Forum falan hiç demeyin zaten. Monitörden yazı okuyamıyorum,başımı ağrıtıyor.. Ama Bir chat odası açalım. Aradabir kendimi gösterip insanların keyfini kaçırabileyim. Ayda 1 de bankaları boşaltalım..

herşey tamam ise icq numaramı vereyim. Hem hava atayim numaramla. Daha yeni bir 4lü hackledim
6622
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twilight, 05 July 2003 09:48 tarihinde demiş ki:
.. Uyduruk bir sponsor bile olsa hemen açalım serverı. Olmadı sonra başka bir shardla birleşir accları oraya transfer eder sonra millete .ittir çekeriz...
...Bende admin olayim. Nickim Fredy62 sGenier olsun. Ama şimdiden söyliyeyim. 1-2 script a(rak)yarlar sonra elimi bile sürmem. Forum falan hiç demeyin zaten. Monitörden yazı okuyamıyorum,başımı ağrıtıyor...

biryerlerden tanıdık geldi ama... kimbilir nereden? :(

demek ki idareci olmak ve coder olmak birbirinden çok farklı şeylermiş. ama gelin de anlatın...

sırf kod yazdığı için (o da canı isteyince) serverda baş yetkili olan kişiler, görmemişin çük kopartması misali server hadım ediyorlar.

neyse ya, isimlerini bile hatırlamaya değmezlerdi ya... hatırlamış olduk kazayla da olsa.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • Admin
oky nin verdigi linkden gördüm valla az geç kalmışım güzel bir projeymiş
ne oldu bu server açıldımı bende az yardım edebilirim
hem ne olucak 40 kişi staff olmuşuz liche lordların bacpkacklerde doğmuşuz
sen gnarled ben black fark yok hepimiz invuluz icabında we rule[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...