greenleaf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 birak.[hline]Legolas Greenleaf - Elan Amandil. Yeniden çekilecek kılıçlar , yeniden gerilecek yaylar , yeniden var olacak dostluklar , kim bilir? belki yeniden... yeniden ayak basacak ulular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Cok eski bir forumdu bu ama ;)[hline]i have no fears, there is only ryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greenleaf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 *Kardes katili olur* Cok eski forummus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 cay varsa ben gelirim[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greenleaf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ya bizim bakkal shard acti, girsek mi. "bu gun girmesek?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Cok eski, hey hey! Göktürklerdendi laru.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greenleaf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Larulardan bir laruymu$ bu kisi megerse... kardesim olacak bir de! *eline sopa alir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 huee ayrıca ben rakı-su-rakı tarzında scriptler yazabilirim benide alın! Ama şöyle bir şartım var, oyuna rakı bardağı eklenmesi ve bardağım ince olması. Öyle kalın iyi olmuyor.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greenleaf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 login olmadan yaziyorum, her defasinda kasiyorum. ben bunu hep yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Eski yeni farketmez biz her serverda çalışırız .. Ben önce kenimden bahsedeyim .. Ben Kralım Ben Süperim Ben Ultrayım Ben Megayım Kralım Ben Süperim Ben Ultrayım Ben Megayım Ben .. Beni de alın.. Ben Süperim çünkü[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ben serverınızda edit olarak görev yapmak istiyorum boş yer varmı daha önceden çok deneyimim vardır.[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki: midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ne server mış ama, 09 June 2002 den beri açılamamış :). Bu arada sevgili Laroux, mail adresini yanlış almışsın, İzmir 'li isen "[email protected]" olmalıydı, "45" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Abi Walla hepsini okuyamadım. Bo$ bi anımda okucam geyiq süper ama ben size host olmak istiom size bööööllee P8 8644468423164168 Ghz T3 bağlantılı süper kıyak bi makina çekeyim sonrada paralı yaparız onu oks :) Sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Allahım herkez herşeyi yazmış valla bana yapacak bişi kalmamış. :) *!canı sıkılır* Aha buldum acayip skill kasarım abi nolur benide alın. Hatta tüm skilleri ben kasarım palerlara bişi kalmaz. :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: rft, 03 July 2003 12:05 tarihinde demiş ki: Ne server mış ama, 09 June 2002 den beri açılamamış :). Bu arada sevgili Laroux, mail adresini yanlış almışsın, İzmir 'li isen "[email protected]" olmalıydı, "45" değil. manisadaydı laroux bildigim kadariyla yani dogru almis ayrıyetten bu topicin uplanması ayrı bir guzellik tabi :p[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Manisa 'lı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Hastanede :P[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 B@bs b3n d3 l@m3rim l@m3rsiz fr33sh@rd olmaz k3nks, b3ni d3 @ls@n b@bth3k4nk.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent [Bu mesaj penthesilea tarafından 04 July 2003 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 selamlar bende staffa girmek istiyorum. Bildiğim komutlar .dupe .dupe .dupe .dupe... Uyduruk bir sponsor bile olsa hemen açalım serverı. Olmadı sonra başka bir shardla birleşir accları oraya transfer eder sonra millete .ittir çekeriz. Çok güzelde bir ethereal binek scriptim var. 25 kişi zor yazdık.. En güzel olayıda tüm ethereal binekler 1 hafta içinde kendiliğinden siliniyor. Yani sonradan uğraşmamıza hiç gerek yok. Hem şimdi açalımki ilerde hemen parayla skill falan satmaya başlayalım.. Hatta biryerden fiyat listesinide olduğu gibi araklarız oda kolay. İsimde Solo project olsun yada HeyHoLa olsun kısaca hhl deriz. Birkaç fikrimde var zamandan tasaruf sağlayacak. Yeni açılan karakterler direk jailden başlasın. Sonra aralarından biz seçelim. Çürükleride direk ordayken banlarız. Test sürecide 1 değil 2 değil TAM 3 yıl sürsün.Bende admin olayim. Nickim Fredy62 sGenier olsun. Ama şimdiden söyliyeyim. 1-2 script a(rak)yarlar sonra elimi bile sürmem. Forum falan hiç demeyin zaten. Monitörden yazı okuyamıyorum,başımı ağrıtıyor.. Ama Bir chat odası açalım. Aradabir kendimi gösterip insanların keyfini kaçırabileyim. Ayda 1 de bankaları boşaltalım.. herşey tamam ise icq numaramı vereyim. Hem hava atayim numaramla. Daha yeni bir 4lü hackledim 6622 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Twilight, 05 July 2003 09:48 tarihinde demiş ki: .. Uyduruk bir sponsor bile olsa hemen açalım serverı. Olmadı sonra başka bir shardla birleşir accları oraya transfer eder sonra millete .ittir çekeriz... ...Bende admin olayim. Nickim Fredy62 sGenier olsun. Ama şimdiden söyliyeyim. 1-2 script a(rak)yarlar sonra elimi bile sürmem. Forum falan hiç demeyin zaten. Monitörden yazı okuyamıyorum,başımı ağrıtıyor... biryerlerden tanıdık geldi ama... kimbilir nereden? :( demek ki idareci olmak ve coder olmak birbirinden çok farklı şeylermiş. ama gelin de anlatın... sırf kod yazdığı için (o da canı isteyince) serverda baş yetkili olan kişiler, görmemişin çük kopartması misali server hadım ediyorlar. neyse ya, isimlerini bile hatırlamaya değmezlerdi ya... hatırlamış olduk kazayla da olsa.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Twilight, 05 July 2003 09:48 tarihinde demiş ki: Test sürecide 1 değil 2 değil TAM 3 yıl sürsün. nie tanıdık gelio bu :) Laroux cewap :P[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Potpori yaptım arkadaşlar :) o fredy de malum forumlardan tanıdığımız osici arkadaş:) Neyse gerekenler yerlerini bulur sanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 yoo buldu bile yerini çoktan. endişeye mahal yok :-p[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MolocH Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Çok iyi yer sülerim paspas yaparım.Benide alin server a :P MolocH DUR BEnim adım her yeri siler toparlarım minocu cowe i cızırttırmadan temislerim ueheu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 oky nin verdigi linkden gördüm valla az geç kalmışım güzel bir projeymiş ne oldu bu server açıldımı bende az yardım edebilirim hem ne olucak 40 kişi staff olmuşuz liche lordların bacpkacklerde doğmuşuz sen gnarled ben black fark yok hepimiz invuluz icabında we rule[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar