Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hafta sonu freeshard aciyorum $oyle deniz manzarali

Laroux

Öne çıkan mesajlar

Aylık ne kadar ödüyorsunuz?ben belki osiden ayrılıp gelirim size!
Makina pentiyum 5 olacak yanlız! Lag mag olmuyacak!
Ha ayrıca 10 tane edit player charım olacak!
owner olacam ayrı olarak birde![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende staffınıza girmek istiyorum
script yazabilirim (ama o kadar iyi diil)
edit yaparım
yemek yerim
kola içerim
bir yer dizaynı yaparım. mukemmel yaparım hemde (bu nasıl oluyosa acaba )
sonra naparım lan ben başka
ama sehirlr aynı deil bende evden bağlanırım size
komutları bılırım

aha bole benide alın pls[hline]O:::::::[[::::::::::::::::::::::>
Sosyal ağlarda paylaş

beni alın işte
edit yaparım jaile atarım
kıllık olsun diye serverı kapatır
hatta bütün accountlara reset atarım
servera düzen getiririm
mesela:
dövüşmek yasak
dövüşmemekte yasak
PS: Bu kurallara uymayanları banlarım falan ha
bide bütün haritayı nüke lerim guardları kaldırır adım bası vortex spawnı koyarım işte süfer olur böle server herkes gelir
srever makinasıda voodoo 12 falan olsun
amd 9000
18 gb ram
12 mb harddisk falan
kısaca
herşeyin içine ederim
*! kıs kıs güler *[hline]

Sosyal ağlarda paylaş

Ohooh beni scripter alın, ben çok iyi script yazarım. O runebook tu faction sistemdi hepsini ben yazdım aslında. Benden çaldılar onları. Türkiyedeki shardların tamamının scriptlerini ben yazdım ha (Yalnız galiba bunun 8de 1i yalan diil :)) Aslında daha önceden ben emulatör yazıyordum. Hatta UOX u ben yazdım ama sıkıldığım için bi arkadaşa devrettim çıktım. Ondan öncesinde ise bi arkadaşla OSI yi kurduyduk zaten. Bende geliim noolur. Hem bak Şahane GMlik te yaparım ha.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamun Hello herkes cvp yollamıs cok iyi demek bu kadar merak var uo ya ben de staff lık icin okudum ama ne bi icq nede mail adresi dogru bu kadarı yetmez bize konusmak lazım icq yu verin de konusak iste bu benim ki 147842315.ayriyetten de benim tecrubem var axis olayı bilirim isterseniz hemen baslayalım benim daha onceden de topicim vardı ama karsılık gelmedi tam olarakisterseniz bi dusunun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WildGenie, 10 Haziran 2002 05:13 tarihinde demiş ki:
Bizim Staff'ta Edit Yapmak Yasak . Doya Doya Arkadaşlarımı Editleyemiyorum . Açaba Benide Alırmısınız .
Çok Pis Script Yazarim . Hatta Laroux'un Scriptlerini Alıp Hepsinin Üstüne Adımı Yazdim . Bütün Program Dillerini Bilirim 20 Sene Önce Programlamayaa Assabler İle Başladık Biz .
:P

scripting caLI$manIzI takdir eder, staff'ImIzda sizin gibi bir...'i gormekten bir o kadar $eref duyarIz. (bkz: yazacak bir $ey buLamayarak nokta doLdurmaca oynamak)[hline]laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F
Sosyal ağlarda paylaş

bi dakka ya bende manyak hile yaprım benide alın ayrıca ceday gibi cok pis edit yaparım benide alın plss daha once oside deneyimlerim var orda adım gm edittti plss ben editciyim manyak edit yaprım benide alın süperımdeır sanıyede 5.000.000.000 gp edit hizim vardır biliyosunuz editsiz server olmaz
saka maka ama benide staffa alrımsısınz superımdeır
setcolor(4095) bak bende bunu yapabılıyourumm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 10 Haziran 2002 12:00 tarihinde demiş ki:
Açılmamış serverların reklamını yapmak yasak degil mi? Hem sizin kendi forumunuz yok mu, gitsenize buradan.

aaa nefr yakıştıramadım sana:P konukseverlik gösterelim arkadaşlara bize bu yakışır:=)
*!iyilik meleğidir*
Hayırlı olsun yeni serverınız.Başarılar...
*!hem iyilik meleğidir hemde kibardır*
(bu arada bende seer olabilirmiyim hiçbişey bilmiyom ama çok güzel adam editlerim ve çok güzel geyik yaparım:PP)

[Bu mesaj PUMA tarafından 11 Haziran 2002 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Wissy dalga bile gececeksen seviyelı dalga gec veya gonderme yap.
Benımde pek hosuma gıtmedı o shard ama bende 2. gunden birini banlattım neymis 1.5 gunde gm tinker olmus.
Lutfen belkı haklısın ancak bunu bu topice yazma
:Gunn e seslenir:
Gunn gel su yanlıs mesajları sil..[hline]

üzgünüm foruma yazmısım Topice

[Bu mesaj AngelFire tarafından 11 Haziran 2002 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim ters dustugum nokta bu topıc e yazman bu topıc uo GENEL forumlarını rahatsız eden bazıyeni acılmıs serverların (gonderme yapar) bunu anlayıp tekrarlamamaları nedenıyle
Bu Konuda LOST MYTH KESINLIKLE TOPIC KALABALIGI Yapmamıs ve rahtsız etmemıstır o yuzden bu yazdıgını lutfen editle ve sil istersen yeni bir konu ac anladınmı[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laroux, 11 Haziran 2002 13:38 tarihinde demiş ki:scripting caLI$manIzI takdir eder, staff'ImIzda sizin gibi bir...'i gormekten bir o kadar $eref duyarIz.

Güzel Sevindim . Ne Zaman Başlıyabilirim . Bide Serverin İsmi Ne Olcak . Bence EKS Yapalim Gönle , Göze Hoş Geliyor Hem Böle SNN NBL gibi 3 Harflı Biraz Onlara Benzeyelim . Hatta Onların Scriptlerini Çalıp Servera Yerleştirelim . Ustune Bide HardGamer'inkileri Ekleyelim Zaten Parali Olcakmış Orası Oranin İhtiyaci Yok Artık . Maksat Playerlar Yabancılık Çekmesin . Böyleliklede Script Yazmayi Bilmediğimiz Anlaşılmaz Hazirin Üstüne Konarız . Hoş Hemen Hemen Bütün Serverlar Öle Yapıyor . Ama Bizim İsmimiz Karizma -EKS- Oralara Gitmezler.(bkz: Evde Kalmis Scripter)

[Bu mesaj WildGenie tarafından 12 Haziran 2002 06:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...