Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hafta sonu freeshard aciyorum $oyle deniz manzarali

Laroux

Öne çıkan mesajlar

evet her$ey acik gelen var mi? yol ve diger ihtiyaclari ben saglayacagim, olumlu bakanlar icq'ma gelsin, bununla yetinmesin iki tur kendi etrafinda donensin..

ayrica scripter arkada$lar da gelsin, hastasiyimdir ben onlarin. her tipik acemi organizasyon gibi biz de "acalim mi? acalim" olarak daldik bu i$e, ne olacak ben de bilmiyorum.. aa bir $ey biliyorum "osi gibi olacak" "tum skilller cali$acak" bir de $u vardi hmm neydi? hah! "403 script olacak en yeni scriptler olacak".

cok guzel olacak, sizin icin cali$tik, admin benim, nebula'nın seer'ları, osi'nin gm'leri ayrica izmir'in kızları bize $imdiden ba$vurdu. siz de gelin manyagım ben evet..

superiz biz, hasanonline da sponsor'umuz sorunlariniz icin [email protected]'a da mail atın hatta..

*!esneyerek kafasini klavyeye 2sn'lik rutin araliklar ile vurmaya ba$lar ve post edilen surec icerisinde de devam eder bu a$ırı tepkilenme manyakligi, ne zaman biter bilinmeyecek, bilinemez..*[hline]laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F
Sosyal ağlarda paylaş

Eee banada yer varmı?
Bende eski Nbl gmsiyim stafftan atılmadım ben ayrıldım valla edit medit yapmadım bana lütfen bir şans.
Laru seni uzun zamandır tanırım severim ne olursun beni staffa al deneyimliyim .set color 0481 (BAKK)[hline]You Create The Worlds
We Destroy Them.....
Virus

[Bu mesaj Virus-Satan tarafından 09 Haziran 2002 03:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam hepsini hazırladım.Hepsini yapmakta ,bulmakta çok uğraştırdı alayı avatarsrealmden adamlarda güzel yapmış hani.İçinde 10 20 30tane bug var ama sorun olmaz herhalde.Sonuçta önemli olan serverı açmak buglar zaman geçtikçe kendi kendine düzelir.[hline]You Create The Worlds
We Destroy Them.....
Virus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 09 Haziran 2002 03:47 tarihinde demiş ki:
.kill de çekebilirmiyim ?
*! sevinçten gözleri yaşarır*[hline]

Sen yeterki iste,biz mesela birine kıl olduğumuzda önce .xgo britain sonra .kill sonrada cesedini keseriz sonrada kıvama gelip gelmediğine bakarız güzel küfür ediyorsa kıvama gelmiş demektir hemen jaile atıcaksın bide orda reskill partysi vericeksin eğerki küfür etmiyorsa bu sana karşı yapılmış gerçek bir hakarettir nasıl olurda bunca olaydan sonra sana küfür etmez içinden küfür ettiğini varsayıp jaile atıcaksın.[hline]You Create The Worlds
We Destroy Them.....
Virus
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm...

madem böyle bir oluşum gerçekleşiyor bende eksik kalmayayım dedim.

önce skillerden başlayalım;
GM magery,
GM evaluating intelligence,
GM Meditation,
GM resisting spell
GM alchemy,
GM Inscription,
GM Sprit speaking istiyorum.

Ev olarak da shame dungeon level 3'de yer alan ada üzerindeki büyücülük kulelerini istiyorum, evin çevresinde bolca hell hound ve efreet bulunmasını istiyorum ama tüm bunların bana karşı neutral olmasınıda istiyorum anlıyormusun.

Adanın dış çeperinde posion elementler bulunsun istiyorum.

Evin içinde bir banker, bir reg satan npc buluncun istiyorum. mümkünse stable da olsun diliyorum.

Ayrıca, Shame'den YEW şehrine çıkan bir gizli geçit istiyorum, mümkünse yew univeristy bölgesi civarına.

Ayrıca, evin gizli bir mahzeni olsun istiyorum gizli bir sözcükle açılan örnek: recdu rescu, ve benzeri birşey. Bu gizli mahzende dışarıdan görülmeyeyim istiyorum. Bu gizli mahzen içinde felluca facet yada trammel facet'a açılan bir portal olsun istiyorum.

Şimdilik bu kadar daha sonra aklıma geldikçe free server'ınızdan beklentilerimi yazarım.

Sonunda bende dayanamayıp yazdım ya...

sağlıcakla kalın[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

"ben eski nebula ust kurul uyesiyim abi ha abi alir misin abi beni lutfen abi lutfen abi
edit yapmicam abi soz osi'nin scriptlerini ben yazmistim abi adamlar parami vermediler nebula'dan da editler icin ayrildim zati."

*!laroux'ya göz kırpar*[hline]Who is General Failure and why does he mess with my files?

[Bu mesaj Radiant tarafından 09 Haziran 2002 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Drake, 09 Haziran 2002 10:45 tarihinde demiş ki:
bana osiyi havaya ucuracak kadar patlayici verirseniz bende geliyorum[hline]Roveth lvl 9 Armsman of Albion@Excalibur
Death to Hibernians!
Ben George Osi
görmemiş oliim bu yazdığını :)

Valla böyle bir yerde bulunmak çok güzel olur.Biz müşteri muamelesi yaptığımızdan ezemiyorum kimseyi.Adamlar müşteri sonuçta.. ekmek parasını çıkarıyoruz.Neyse artık bende tam tanrı olabileceğim.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...