dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kafam dicem ama biliyorum senin sucun degil be guzelim, hep o hocanin halt yemesi. nefret ediyorum o adamdan. 1 donemlik getirdiler, resmen kanimizi kuruttu. octavian ÖL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 pde ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Partial_differential_equations Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 matematikle ilgili bi zımvırtı dersmiş heralde o kadar anladım bakmadım pek okusamda detaylı anlamam ya o ayrı kolay gelsin iyi sabahlar efendim benden bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 http://www.cdc.gov/ncidod/eid/vol6no3/images/rupnow1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bide kısaca şunla alakalı bişi demek yerine niye her boka wikipedia linki veriyonuz onuda anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 birden fazla değişkenli bir fonksiyonun değişkenlere göre kısmi türevi diye başlayıp, "uniqueness, existance, stability" gibi konulara girince azıtan, dersi sadece denklemi çözmeye çalışmak olarak görmüş bir insanın "kolay lan bu" demek gibi bir hatalı eğilim göstereceği bilim dalı. genelde matematik bölümünde işlendiği seviyesinde ağır sayılabileceği için 4. sınıf seçmeli ders olarak verilir. her ders gibi tabi seviyesi işleyene de bakıyor insafa gelmek lazım biraz, yoksa insafsız insan adi diferansiyel denklemde de adam öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 =( ozur dilerim kermit, şey ben soru cozuyodum da, ondan hemen link =( dedim veriyim dedim =( sinavdan sonra aciklarim soz! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ardeth said: birden fazla değişkenli bir fonksiyonun değişkenlere göre kısmi türevi diye başlayıp, "uniqueness, existance, stability" gibi konulara girince azıtan, dersi sadece denklemi çözmeye çalışmak olarak görmüş bir insanın "kolay lan bu" demek gibi bir hatalı eğilim göstereceği bilim dalı. genelde matematik bölümünde işlendiği seviyesinde ağır olduğu için 4. sınıf seçmeli ders olarak verilir. ben 3. sinifta aldim, almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 çalışmak güzel bişey zamanında çalışsam o wikipedia da yazan ingilizce zımbırtıların hepsini anlardım ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 iktisadi idari bilimlerin gözünü seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ODE a+ aldığım tek dersti galiba. finalinde ortalama 66 filandı ben 92 almıştım hihi sora pde aldım.... ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 elesso said: iktisadi idari bilimlerin gözünü seviyim Word. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Jadelith said: ODE a+ aldığım tek dersti galiba. finalinde ortalama 66 filandı ben 92 almıştım hihi sora pde aldım.... ::o ODE sinavindan 90 aldigimi bilirim. Neden bilmiyorum ya, boyle derse bi türlü adapte olamadim. hocasini sevmiyorum, cok uyuz bi adam. gotu kalkik bişey, sinifta 2 tane inek disinda kimseyi sallamiyo. dersten atiyo insanlari sonra dersime gelmediniz diye cingar cikariyo falan. derse gidiyoruz gec geliyo, gec kaldigi gibi, ders iptal sanip gidenleri almiyo derse. ya cok uyuz bi insan cidden. ve kaldim dersten son gun calismasi falan demis sina gunlukte ama, gunu gunune calismak icin once dersi anlamam lazimdi. hiç bi halt bilmiyodum ki. anlatmıyodu cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 adam gibi anlatamayıp da öğrencilere yüklenen hocaları bi odaya toplayıp seviştirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar