Xoo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Aradım ama bulamadım benzer başlık varsa affola :) klasik konuşmaları geçiyorum, evet tekrar başladık :) 70-80 arası hangi talent buildle kasmak en doğru olur? (Sword tercihimdir elimde pvp swordlar var) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ben subtelity diyorum ki kendim de öyle kasıyorum,shadow dance falan imba,3 mob pullayıp garrote rupture dotları dizip koşturabiliyorum falan. http://www.wowhead.com/?talent=f0eboZZebczIhzdAzA0o kullanıyorum suan ve çok rahat,71 levelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mutilate ya da combat derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Karakterin acemisi olmakla beraber combat derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 3 kisilik group questlerini sololamak icin combat ally durtmek icin mutilate :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Combat ol çok rahat edersin , hem bir çok 2-3 kişilik grup questlerini tek başına yapabilirsin . Hem de çoklu mobları çok çok rahat kesersin . Unfair advantage talentine verdikten sonra evasion warriorun retalliation ı gibi oluyo resmen :D . Dodgeladıkça karşı tarafa dmg vuruyo anında. Aynı anda 5-6 mob kesebilirsin evasion+blade flurry+killing spree ile. 70 levelde bu şekilde başla http://www.wowhead.com/?talent=f0xZMxAd00xqru0gRth Sword spec yerine kullandığın silahın specini fulle sonra relentless strikesi fulleyip sonra kafana göre dağıt. 80 levelde deiştirceksin zaten. Riposte için gereksiz diyebilecek arkadaşlar çıkacaktır mutlaka ama elite keserken çok işe yarayan bi skill.Son anda kestiğim bir çok elite oldu.Yüzde 20 attack speedini düşürmesem ve hatta arada parrylemesem belki de öldüremeyeceğim eliteler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 75 den falan sonra muti ye döndüm combattan sıkılıp mob lara tek falan atıyorsun nerdeyse kesemediğim elite de yoktu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar