ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Selam, Total War misali strateji oyunu arıyorum. Böyle ülkelerin başına geçicem, fethedicem methedicem falan. Eski çağlarda geçmemesini tercih ederim aslında; ama yoksa da yapacak bir şey yok, öyle oynarız. Ayrıca illa turn based olmasına gerek yok ama bu tarz kapsamlı savaş-diplomasi strateji oyunları turn based oluyor sanırım; o yüzden öyle yazdım. Hearts of Iron olmaz bu arada, onun dışında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 savaşlar realtime olmak zorundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ııh, savaşları çok da umursamıyorum aslında=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Savaşları umursamıyorsan Civ 4 + BTS (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ZaugnaKhaldun said: savaş-diplomasi strateji oyunları kızıcan ama Heroes of Might and Magic 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 civ 4 çok oynadım zamanında, tekrar geri dönmek istemiyorum şimdi=) edit: aslında dönebilirim alternatif bulamazsam=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Her türlü strateji oyununda seni şamarlamaya hazırım Arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 total wardaki savaş sistemini sevdiysen, aynı şekilde arazide orduları yönetibildiğin "Warhammer:Mark of Chaos" var, eklentiside cıktı bildiğim kadarıylan. yok eger rpg öğeli0 turn based strateji diyorsan "Jagged Alliance2 nin 1.13" modunu tavsiye ederim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 aslında ben küçükkene (shogun var ozamanlar falan) bi arkadaşım Braveheart 'ın oyununu tavsiye etmişti. baktım Total War serisine benziyor hakkaten. Bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 lord of the realms 3 ü dene bakalim şey turn based değil ama o tadi da veriyo hoş eğlencelik oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Xenocide said: aslında ben küçükkene (shogun var ozamanlar falan) bi arkadaşım Braveheart 'ın oyununu tavsiye etmişti. baktım Total War serisine benziyor hakkaten. Bi bak istersen. baya benziyor evet ben de oynamıştım zamanında. grafikler de fena değildi gerçi ülke yönetimi kısmını falan hatırlamıyorum ama baya başarılıydı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 braveheart bug yuvasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ZaugnaKhaldun said: civ 4 çok oynadım zamanında, tekrar geri dönmek istemiyorum şimdi=) edit: aslında dönebilirim alternatif bulamazsam=p Huzur orda, döneceksin. Epic modda oyun açacaksın hatta. Geleceğini görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar