Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hadi be abiii.ohaaa yarıldım adnan aybaba cok gereksiz bi adam o ayrı ne bçiim türk vatandaşısın sen.senin ta .. ahahaha
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bu O.Ç latif doğan a şaka yapan eleman değilmi yahu ? sesi ona benziyo
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 abi kimse garipsemiyor mu? yoksa fake de anlamadim mi? yayinlanmadi mi boyle bisi tv de? allah allah kendimi garip hissettim, herkes cok normal bisimis gibi yorumluyo.. cidden anlamadim..
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yayınlandı bu ama eski biraz.2007 ağustos ayında felandı galiba gece geç bi saatteydi.hatta arkadaşla wow oynuyoduk bunu görünce bırakıp izledik :)
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 vay ba paticiğe açılmamış mı bu evvelden? mesut yar da her sabah kasa kasa bi komedi damarı yakaladı yalnız. sabahları gülüyorum denk gelirsem.
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 nedanko gerçekten yayınlanmış sanırım ama neden meşhur olamamış onu bilmiyorum. :)
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 cok ilginc.. topic dee sakatlik var ama beyaz yakalilar baksin bu topic e.. ben cikamadim isin icinden.. tv de nasi yayinlanir ya bu.. onu gefctim turk tv lerinde nasi yayinlanir rtuk denen kurum niye duruyo? pehey, trt den nereye..
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 abi ne var bunda yayınlanmıcak. güzel bi parodi olmuş.
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bi ton kufur var yani.. bir de parodi yapanlar tiyatrocu degil ki, bunu izliyosun yarin aksam yemegini yerken yine gorucen bu adamlari, normal hayatlarinda.. can dundar in cikip boyle konustugunu dusunsene, sonra normal programini yapmaya devam ediyo.. ne bileyim tarkan cikip konusuyo, sonra sarkisini soylemeye devam ediyo.. saka mahiyetinde birde.. sahin k ya ana haber sundurdugunu dusun ya da, diger acidan da boyle yani..
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 nedanko sanırım o futbol programını normalde izlemiyo :) her daim seviyesiz bu aybaba nın oldugu programlar :).o yuzden belki yabancılık çekmedik :)
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 abi bunda bişey yok hakkaten. bunların ciddi diye yaptığı futbol programı daha beter
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abi adamlar farkinda degil durumun duzmece oldugunun bence.
Öne çıkan mesajlar