viole Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 alamıyorm abicim hayvan gibi yiyorum herşey yiyorum yok abicim bi gram aksine kilo veriyorum arada boy 1.92 falan ama diyoalr boyuna gidiyo ne gidiyo boyuma yemek boyamı gider ya varmı böyle bişi kurt flaanmı var lan bende doktora falan gitsemmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 kaç kilosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 75 80 arası bişi atletiğim ama kiloda lazım be abi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 gayet iyisin. hiç kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 1.85 boy olupta 60 kilo olsan ne olcak acaba haa biz ne yapalım hacı ruzgarda ucuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 abi tüm gün yürüyor musunuz anlamıyorum ben kilo alamama kavramını. çok yemekten kastın nedir bir de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 e normal kilon daha ne alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yok öle değil bi ara giydiğim pantolonlar götümden düşmeye başladı artık. cok yemekten kastım kahvaltıda hayvan gibi akşam yemeğinde hayvan gibi yemek diyelim bide aralarda dürüm döner vb şeyleride sayarsak yemek yeme kavramı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hareket etme. yiyip otur yağ bağlasın o dürümler. fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 öhöö yok artık :D bu arada yürümek dedin evet cok gezerim hareketliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Spor yap , weight gainer , protein tozu gibi besin takviyelerinden kullan bak nasıl kilo alıyorsun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 haftaya spor salonuna yazılıcam fitness falan bu kas protein hapları falan varmış harbi kilo yapıyomu onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Hapları değilde Toz olanları içerisinde protein dışında karbonhidrat fln da barındığı için süt ile içilirse sağlam kilo yapabilir , şöle söliyim sana ben spora başlamiyorken 1.95 75 kiloydum sonra 1 yıl içerisinde , sağlam beslenip sporla beraber her ay rahat 2-4 kilo alıyordum ki 1 sene içinde 103 kiloya kadar çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 cok iyi ya ben bunu hocaya sorim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bende 1.75'e 121kg idim. Şu an 105'im. Daha da vericem, gel verdiklerimi sen al herkes mutlu olsun :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar