Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 telefondaki mesajları bilgisayara aktarmam lazım daha önce de açtım bi topic yeterli olmadı.bugün halletmem lazım acil bi şekilde nedenini sormayın. telefon erikson k810 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 şu programı bul abi. mobiledit. herhalde tüm telefonlarla çalışıyor. pc desteği olmayan telefonlar içn birebir. abimin sony ericsson var bunla aktarabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 daha önceden de yazmıştım, yine yazıyorum: FLOAT'S MOBILE AGENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 mobilediti indirdim telefonu görmüyo bi türlü.halbuki SE'nin kendi programı görüyo telefonu anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 abi hallettim herşeyi nasıl atıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ya o mobilenette telefonu da gördü ondan sonra ne yapıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 myphoneexplorer se uyumlu tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 fastın dediği program her şeyi hallediyor başka bişiye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar