KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ya sonicstage yükledim authorize etmen lazım dedi mail istedi benden bide pw istedi yok ben hiç bişi şimdi de atmıo mp3 e hiç bi şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 son versiyonu mu? bende 4.3 var o dedigin connectstore dan bedava sarkı indirebilmen icin olması lazım ilk aldıgında mp3 playerla geliyor, SS i ilk defa mı kullanacaksın? edith: imla, ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 4.3 war mp3 player'a atmıor şarkıları artık mail flnda sormuor you must be connected fln bişiler dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 mp3 player ı görmüyor olabilir, şayet gördüyse, atacagın mp3lerin koruması falan vardır o olabilir bazen yapıyor SS öyle cok gıcık bi program, sony bi beceremedi zaten şu işi, başka mp3 lerle dene bi istersen, şu an bunlar geliyor aklıma, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ya authorize yapmak lazım sanırım.. sorun o .. ondan atmıor mp3 ü görüo sürüklüorm transfer edemezsiniz dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 You must be connected to the Internet to access the CONNECT™ music store. Please check your connection and try again. yazıor connect store bölümünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 baştan sildim openMG lerle birlikte baştan kurdum.. bakalm atıorm ama ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 alla alla, sarkıları my library ye atmana izin vermiyor mu? sarkıları oraya atıp transfer den mp3 player seciyorsun sonra da sarkıları secip yan ok a basıyorsun. bilmiyorsan diye söyledim hadi kolay gelsin sana madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 tmmdır sorun kalktı.. sonicstage i silip kurunca tkrr olmamıştı da openMG lerle birlikte silince sorun kalkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Saç baş yolduran yazılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bir de dolu mp3 playera müzik atıyordu bu, ondan sonraki mp3 transfer işlemlerinde de buga giriyordu alet. playera format atmak ile de geçmiyordu. garantiye yollayınca paşa paşa hallediyorlardı ama X( (bkz: di li geçmiş zaman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar