Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 race: inconnu starting stats: 10 int 10 dex 10 con class: cabalist spec: 47 Spirit Animation debufflar ve pet bufflari 19 Matter ilk ae dot 2. near sight 18 Body Destruction aoe disease ve insta interrupt icin dehaste ve dahasi.. ne dersiniz?[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Birak cabalisti druid oyna derim. :-p . Tabi verdigin bu spec cabalisti ne icin kullanicagina bagli ben hep matter i sevmisimdir son area dot u alip r.a ile criticali gelistirince cok eglenceli oluyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 eet harika mezz bozuyorsun. bu specde kendi dmg type ina debuff atip 677 cap den nuke atiyorsun ve ya accaip support bir char oluyorsun[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 /edit sallamisim biraz hehe char builderdan baktim simdi basemis lifedrain neyse anlamam hic cabbyden :)[signature][hline]Mutluyum [Bu mesaj thanatos tarafından 13 Mayıs 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ya o insta dehasteler artık interrupt etmiyo diye duymuştum benim chanterdada var area effect, yapıom yapıom etmiyo, galiba doğru duymuşum :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 moc+lifedrain icin sorcerer daha guzel str/con debuf felanda cikariosun aradan veya veya en guzeli darkness spiritmaster %90drain ediyo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 dark smin moca ihtiyaci yok zaten pet intercept ediyo deli gibi sende saydiriyosun lifedrainleri :)[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 evet merlinde ece yi biliosundur darknesse a respec misti baya guzeldi ama trade etti accountu.. bu arada ceti dediim gibi ne sekilde kullanicagina bagli diyerekten bi yorum yaptim sen nuker olarak kullanicaksan bisey demem ben güzel gördügüm yanini soyledim. senin dedigin sekilde düsününcede güzel ama ben ornegini hic gormedim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar