numberten Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Tanesi 10ytl 10 ve üzeri alımlarda ise 5ytl'dir. istanbul içi elden teslim edebilirm kargo ile yollayabilir miyim blmiyorum problem cıkabilir henüz sormadım.Kişisel güvenlik amaçlı geliştirilmiş göz yaşartıcı spreydir. Göz yaşartıcı spreyler tehlikeli durumlarda karşınızdaki kişi ile temasınızı gerektirmediğinden giderek en çok artan savunma aracıdır. Şehir yaşamında karşılaşabileceğiniz gasp ve taciz olaylarına karşı kendinizi emniyete alınız. Göz yaşartıcı biber gazı spreyi ile artık daha güvendesiniz. Bu ürün sayesinde evinizde rahat uyuyup hırsızla karşılaşırsam ne yapacağım diye düşünmeyeceksiniz. Gece geç vakit gezmelerinde, eğlence yerleri çıkışlarında; yaz tatillerinde; sabah sporlarında; pikniklerde ıssız sokaklarda tinerci tacizci kapkaçcıya karşı daha güvende olacaksınız. Yaralamaya ve öldürmeye sebeb olmadığı için kendinizi korurken saldırgana zarar vermeden onu etkisiz hale getireceksiniz. Bisiklet yolculuklarında; gece karşınıza nerden çıktığı belli olmayan size saldıran köpeklere karşı etkili bir yardımcıdır. 8,5 cm ebatlı bu ürünü cebinizde çantanızda hatta avuç içinde bile kolayca taşıyıp 40 ml tüplü özel başlıklı 4 kanallı ürünü defalarca kullanabilirsiniz. Kötü niyetli kişeye karşı 5 mt mesafede etkilidir. Karşınıza çıkan kişi 1'den fazla sayıda olsa bile tüm kişilere karşı etkilidir. Spreyin içerisindeki madde temas ettiği yüzeyde müthiş bir yanma hissi uyandırır, böylece spreye maruz kalan kişi en az 15 dakika etkisiz kalacaktır. Gözlerde ve genizde yanmaya neden olan sprey, saldırı durumlarında zaman kazanmanızı sağlar. Spreyi kullanan kişiye herhangi bir zarar vermez. Yan etkisi veya öldürücü bir etkisi yoktur.(Kalp hastaları için tehlike arz eder) Maksimum düzeyde konsantre edilmiş özel dizaynı sayesinde jet basınçla uzak mesafeye kadar etkilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben uyku hapı istiyorum,gazoza atılanından olcak o yuzden öküzbayıldan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Aynından var bende de. 10 liraya almıştım. Fiyat sabit demek ki. Satarken rüzgara karşı sıkmayın diye bi uyarıda bulun. Bi de çok bulaşıcı. Bi de bazı alışveriş merkezlerine almıyorlar bununla, girişte bırakmanız gerekiyor. Bi de kenara çeken elemanlara bunu çektiğiniz anda elemanların paniğe kapılıp silahlarına daha erken davranma ihtimali var. Kullanılacaksa üzerinde düşünmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 git gide yaygınlaşıyor yakında gaspçılar kullanmaya başlayacak o zaman ne yapacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 İlk çeken kazanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bunu çorbaya felan sıkınca tat veriyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 çorbaya deilde çiğ köfteyle süper oluyo fiyatda ucuzmuş lan alıp sıkmak lazım millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Kargoyu öğren alabilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Kargo sorunu yok satışlarımız başlamıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar