huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 eskiden kol bozuktu, şimdi lag. teknoloji gelişiyor; ama ağlayanların kulaklarımızda yankılanan, bozuk plaktan çıkan cızırtıyı andırır sesleri hep aynı. beceremiyorsunuz, kabul edin. uo oynamadım, benim asıl dikkat çekmek istediğim hep o ağlayan kitle. oyun, konu fark etmez hep ağlarlar. en az 5 tane bilmeyen, çıksın bir adım öne. çoklar, sayamayacağımız kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 huun said: eskiden kol bozuktu, şimdi lag. teknoloji gelişiyor; ama ağlayanların kulaklarımızda yankılanan, bozuk plaktan çıkan cızırtıyı andırır sesleri hep aynı. beceremiyorsunuz, kabul edin. uo oynamadım, benim asıl dikkat çekmek istediğim hep o ağlayan kitle. oyun, konu fark etmez hep ağlarlar. en az 5 tane bilmeyen, çıksın bir adım öne. çoklar, sayamayacağımız kadar. bi de bilgisi olmadan fikri olanlar var ki onların sayısı daha korkutucu ha bi de eskiden kol bozuktu simdi klavye mouse bozuk lag olayını illa eskiyle ozdeslestireceksen jeton yutma veya veledin birinin fişi cekmesi diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 eskiyle özleştirme ne? şimdiden örnekler verip, geleceğe uzanıyorum hatta iddiamda. hep varlar, hem de sayamayacağımız kadar çoklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 huun said: eskiyle özleştirme ne? şimdiden örnekler verip, geleceğe uzanıyorum hatta iddiamda. hep varlar, hem de sayamayacağımız kadar çoklar. eskiden kol bozuktu kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Minoc madeni basmışlar yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 yalan değil, bozuk kollar bize de geliyordu zaman zaman; ama demedik yani kol bozuktu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Runuo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Çokakıllıadam said: Runuo mu? Evet ki nutella gel bak lrc 18 item cıkardım mutluyum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Abi hiç Runuo oynamadım pek birşey anlamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 MADENİ BASMIŞLAR FIRAT GİDELİM Mİ LAN MARK VAR MİNOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Çokakıllıadam said: Abi hiç Runuo oynamadım pek birşey anlamıyorum sdf Öğrenirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 _Mikael_ said: MADENİ BASMIŞLAR FIRAT GİDELİM Mİ LAN MARK VAR MİNOK Abi şimdi madencileri koruyor ayağına yatma. Hacı gel Lamaları pk yapalım diyip Minoca gate açan sen değil miydin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 lan uoyu sildim tekrar kurup gelesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 olm llamaları pk yapıcaktık sonra lord yapıcaktık eheheh:):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 fastreloader said: lan uoyu sildim tekrar kurup gelesim var Kur abi gel sonra lunada ewimiz bile war =) Ben biraz daha para kasayım iyice büyücek orası. Inn olur sonra ama underground pati yapılasmasına gideriz assasin oluruz =) Evin adı FUİ SİN TEKMESİ bu arada kaotike sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 SNN de vortex atarlardı.56k oynardık direk kitlenirdi makine.Lag geçtiğinde OoOoOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Bide kafede oynarken uo da gm topuk yarışması yapılıcağı zaman,cafe sahibi makinalardaki icq ve internetleri kapatmalarını isterdi 5dk için,sonra herkes oynayanın başına çullanırdı.Ortayada invis vortex,let's begin derlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Ahah champion tayfası oluşturmaya başladık yakında pati guildi de kurulur sanırım =) Nerdesiniz gelin hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 kolay artıo mu skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hacı guild kuralım ya PatiPower kısaltması da PP olsun:P benim net gidik bu arada kasamıom champ charını tamer makroda o kadar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Voys said: kolay artıo mu skill hayır ama bodcu komutu yok newbie center yok apaçi yok mis gibi bence =) Voyiküç gel sana lrc veriyim mis gibi mage kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 voys gel de güçlenek la:D skill ne zor ne kolay gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Abi hayatım boyunca sphere oynadım, bi kere runuoya geçiyim dedim hiç bişi anlamadım. Geçmesi kolay mıdır, çok heveslendim yahu şimdi bu kadar oynayanı görünce. Şöyle bi sizden destek alsam da ben de gelsem sunucuya :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Eralp said: Abi hayatım boyunca sphere oynadım, bi kere runuoya geçiyim dedim hiç bişi anlamadım. Geçmesi kolay mıdır, çok heveslendim yahu şimdi bu kadar oynayanı görünce. Şöyle bi sizden destek alsam da ben de gelsem sunucuya :D . Öğretirim öğrenirsin seversin hoşuna gider mis gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chos Panda Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Fui sin tekmesi senin mi? Komşuyuz o zaman =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar