nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Evet dayanıp oynatmak lazım, yoksa olmaz bişey. Oynatacaksın adamları, avrupada genç adamları onbirde oyatıyolar rezil oynasalar da. Sonunda şova başlıyo adamlar. Kaldı ki Aydın harika paslar atabiliyo da alan yok. Geçen bi maçta adam eliyle muz işareti yaparaktan pası nereye atıcağını gösterdi. Baros ve Nonda mal mal baktılar. Adam eliyle çizdiği ortanın aynısını gösterdiği yere açtı ama koşan olmadı. Koşsa biri %100lük gol pozisyonu. Forvetler mal mal bakıyolarsa Aydın naapsın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 aydından kısa vadede hiçbişi olmaz çocuk gibi hala.oynatılcak adam değil kiraya verilmesi lazım. olgunlaşması lazım. ben olsam ben de oynatmam ki sabriden nefret eden bi insanım ona rağmen sabriyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abartmıyorum uzun zamandır aydın gibi o bölgeye cuk oturabilecek bir adam görmedim . ( sağ açık ) eğer biraz futbol zekası olgunlaşabilirse ardayı solda sıfır yapabilecek bir yetenek , kesinlikle üstünde durulması ve çok çalıştırılması , oynatılması lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar