Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 |Joker| said: Siyah sevmezsen ırkçısın Müslümanı sevmezsen ırkçısın Türk sevmezsen ırkçısın Biri ten rengi, biri din, biri ırk. Sevmeyince ne olursa olsun ırkçı mı oluyosun? Onu anlamadım ben. ha adam kelimeye isyan ediyormuş. ırkçılık, bir grup insanı sadece o gruba dahil olduğu için kayıtsız şartsız sevmemektir. yahudileri sevmiyorum demek ırkçılığın dikalasıdır evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Tüm galatasayarlılardan nefret ediyorum, ırkçı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Aslinda soyle aciklamak dogrusu.. Isin ozu bir irki sevmiyorum dersen evet irkcisin. Ama soyle acilabilinir bence. Bir irkin belirgin tutumlari, davranislari yasam sekilleri vardir. Ornegin xx leri sevmiyorum, cunku ortak hic bir noktam yok.. Bu irkcilik olmuyor tam olarak.. Sevmeme ozgurlugu var, ama sirf biri onlardan biri diye, ornegin yahudi diye ayrimcilik yaparsan bu dupeduz irkciliktir. Sirf biri bir dine ya da bir millete mahsus diye dukkanina almiyorsan, isine almiyorsan senden ala irkci olmaz. Sirf biri o millete mahsus diye kucuk goruyorsan, esit davranmiyorsan, ya da esit davranilmasini istemiyorsan dupeduz irkcilik.. Ornegin tanistigin biri sirf yahudi diye arkadas olmuyorsan bu da irkcilik. Yoksa sevmeme ozgurlugun var, sadece beyninde.. Digerinde de ozgur olunur tabii, ayni okuz olmakta ozgur olabilmek gibi.. (lafim kimseye degil sevip sevmeme konusunu actim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 "According to the United Nations conventions, there is no distinction between the term racial discrimination and ethnic discrimination." yani etnik köken ile ırk ayrımcılığı yapmak arasında fark yok, ikisi de ırkçı. bu demekki, hayır değilsin. başka bir kelime var senin için ama ayıp olur buraya yazmak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Hoş geldin Tayyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ne kötü bi gün ya, sabahleyin ırkçı değildim öğleden sonra ırkçı oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yok forumda "eet sevmiyorum hiçbirini, ırkçıyım ben lolk" diyorsa düpedüz ırkçıdır. tabii ırkçılık da tamamen cahillikten doğan bir mallıktır, o da ayrı konu. kaç tane yahudi arkadaşım var hepsi düzgün insanlar. 2 yaşında anne babasını kaybedip, 21 yaşında 3 tane kitap basmış zenci arkadaşım da vardı. vsvs. asosyal olup evde oturursan tanımazsın tabii kimseyi : ) sora yahudilerin hepsi kötü filan dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 |Joker| said: Hoş geldin Tayyip. hoş bulduk argümanı kalmayan insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Jadelith sen neden bu kadar çok herşeyi bildiğini zannediyosun? Ortadayım ben ne sağcıyım ne solcuyum ne ırkçıyım ne hümanistim falan diyosun ama kendini beğenmişliğin hepsini geçiyor. Benim liseden beri tanıdığım bir arkadaşım var halen de iş arkadaşım, yahudidir kendisi, ama burda bunları söyleyip kendimden örnek verip neyi ispatlamış olacağım ki? Sen neyi kanıtladın şimdi? Asosyal olma falan diyosun bide ayar veriyosun falan. Yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 |Joker| said: Jadelith sen neden bu kadar çok herşeyi bildiğini zannediyosun? Ortadayım ben ne sağcıyım ne solcuyum ne ırkçıyım ne hümanistim falan diyosun ama kendini beğenmişliğin hepsini geçiyor. Benim liseden beri tanıdığım bir arkadaşım var halen de iş arkadaşım, yahudidir kendisi, ama burda bunları söyleyip kendimden örnek verip neyi ispatlamış olacağım ki? Sen neyi kanıtladın şimdi? Asosyal olma falan diyosun bide ayar veriyosun falan. Yazık valla. yok hümanistim diyorum : ) kendimi beğenmişliğim mi. sen çıkıp yahudileri sevmemek niye ırkçılık olsun ki diyorsun, sonra insanlar kızınca sinirleniyosun. herkes yanlış yapabilir. ben de yapıyorum, ama zeytinyağı gibi yukarı çıkmaktansa "ok tamam" diyorum geçiyor. anti-semitist olduğunu rahatça söyleyen insanlara yaptıklarının yanlış olduğunu söylüyorum, bence hatalı/kendini beğenmiş birşey yaptığım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Jadelith said: yok forumda "eet sevmiyorum hiçbirini, ırkçıyım ben lolk" diyorsa düpedüz ırkçıdır. tabii ırkçılık da tamamen cahillikten doğan bir mallıktır, o da ayrı konu. kaç tane yahudi arkadaşım var hepsi düzgün insanlar. 2 yaşında anne babasını kaybedip, 21 yaşında 3 tane kitap basmış zenci arkadaşım da vardı. vsvs. asosyal olup evde oturursan tanımazsın tabii kimseyi : ) sora yahudilerin hepsi kötü filan dersin. 21 yaşındayım, son 10 yıldır kendi paramı kazanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Başka bir ırkı sevmiyor olabilirsiniz hatta nefret bile edebilirsiniz ama bu ırkçı olduğunuz anlamına gelmez. Ne zaman ki o ırka karşı ayrımcılık yapmaya başladınız işte o zaman ırkçısınız. Misal ben x milletini sevmiyorumdur bazı sebeblerden buna kimsenin itiraz etme hakkı yoktur. Ama ne zaman ki ben o millet insanlarına kötü haksız davranmaya başlarım propaganda yaparım işte o zaman ben orkçı olurum. Burda millet yerine din dil ırk renk vs vs koyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 |Joker| said: Siyahları sevmeyene de ırkçı deniyor, ama yahudi siyahta var yahudi beyaz da, beyaz yahudi siyah yahudiden nefret ederse neyin ırkçısı? musevi siyah vardır olsa olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 benzetmemi mazur görün ama, ben köpekleri de sevmem. Ama hiç tekmelemedim, kötü davranmadım vs.. Hatta diğer işyerinde besliyorum 1 tanesini. Ama sevmiyorum işte.. Sevmemek nefret etmek anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yok zaten yasadışı bişi yapmadığın sürece kimse bişi yapamaz. ama açıkça "ırkçıyım" diyen biri var : ) ben bişi demedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Absolut said: Orkçı KAHROLSUN GANDALF MORDOR FOREVER !! *4000 goblinin zafer inlemeleri* MİNAS TİRİTH'İ YAKACAGIZ ! SABAH GİRSEK ÖGLEN HEPSİNİ YERİZ VALLA .!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ahah koptum hahahaha absolut orkçuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 TürkischeJugend http://zd.gezginler.net/zd.php?user=okan79 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 http://www.nsm88.org/photos/missourimediaevent2009/momediaevent2009.html oy oy http://www.haber7.com/haber/20060130/Liseli-Naziler-Ulkuculeri-begenmiyor.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 30 yasinda gobegini kasiyan adam aciklaman icin tessekur ederiz bu arada yaptigin tanim birinci kalite irkciliktir. Hatta modern bir ulkede bundan dolayi seni tutuklarlar. Ayrimcilik yapmak kadar bir irki sevmedigini soylemekte irkciliktir. Irk dedigin sey karinca surusu degil insanlardir. Bugun yahudileri kurtleri araplari her neyi sevmiyorum dersen de, o irktaki butun insanlari sevmedigin anlamina gelirki, bir insani kotu yapan kim tarafindan doguruldugu degil sonunda ne oldugudur. Kusura bakma arkadasim ama irckisin farkinda ol yada olma. Absolut said: Başka bir ırkı sevmiyor olabilirsiniz hatta nefret bile edebilirsiniz ama bu ırkçı olduğunuz anlamına gelmez. Ne zaman ki o ırka karşı ayrımcılık yapmaya başladınız işte o zaman ırkçısınız. Misal ben x milletini sevmiyorumdur bazı sebeblerden buna kimsenin itiraz etme hakkı yoktur. Ama ne zaman ki ben o millet insanlarına kötü haksız davranmaya başlarım propaganda yaparım işte o zaman ben orkçı olurum. Burda millet yerine din dil ırk renk vs vs koyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Taenaron said: Absolut said: Orkçı KAHROLSUN GANDALF MORDOR FOREVER !! *4000 goblinin zafer inlemeleri* MİNAS TİRİTH'İ YAKACAGIZ ! SABAH GİRSEK ÖGLEN HEPSİNİ YERİZ VALLA .!11 BİR GECE ANSISIZ 82 GONDAR 83 SHİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 eylemlerin cezası vardır, fikir ya da duyguların değil. hangi ırkı sevip sevmediğin seni ilgilendirir, sevmediğin ırka ait insanlara karşı işlediğin kabahatler toplumu ilgilendirir. abso nokta atış yapmış. çok para verirseniz itiraz edecek noktalara bulabilirim ama kimseden 1 kuruş para gelmedi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Jadelith said: evet savaşlarda kendini savunuyordu? bunu tartışan tarihçi var mı? yani mısırlılara ürdünlülere suriyelilere sorsan onlar bile "eet biz daldık" der. şimdi yunanistan iran ve gürcistan aynı anda asker yığmaya başlasa "kürtlere kötü davranıyosunuz" diye, bizim de erken saldırıp onların bütün hava güçlerini yok etme şansımız olsa, "aa olmaz ilk biz dalmayalım" mı deriz yoksa o şansı kullanır mıyız? ki mısır/ürdün/suriye vs israil verdiğim örnekten daha dengesiz bir durum. "hitleri sevmiyorum ama mein kampf ı okuyun" edebiyatına da bayılıyorum. kardeşim yahudileri sevmiyorsanız adam gibi çıkıp söyleyin. kazanan tarafın tarihiymiş. dimi ordan dönen askerler de yalan söylüyodu töbe. olayı basit bi noktaya çekmişsin benim bakış açım yahudileri sevmemek temelli değil. O ayrı konu. Ben bebek öldüren sivil bombalayan tarafı "kendini savunuyor" kabul etmem. Afrika ordusu olsa neyse dicem, maksimum teknolojiden ve kısırlaştıran fosfor bombalarından bahsediyoruz! Bunun ismi terörizmdir bu bir politik düşünce değil, ideoloji hiç değil. Tarafsız kapı gibi bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 matama said: 30 yasinda gobegini kasiyan adam aciklaman icin tessekur ederiz bu arada yaptigin tanim birinci kalite irkciliktir. Hatta modern bir ulkede bundan dolayi seni tutuklarlar. Ayrimcilik yapmak kadar bir irki sevmedigini soylemekte irkciliktir. Irk dedigin sey karinca surusu degil insanlardir. Bugun yahudileri kurtleri araplari her neyi sevmiyorum dersen de, o irktaki butun insanlari sevmedigin anlamina gelirki, bir insani kotu yapan kim tarafindan doguruldugu degil sonunda ne oldugudur. Kusura bakma arkadasim ama irckisin farkinda ol yada olma. Absolut said: Başka bir ırkı sevmiyor olabilirsiniz hatta nefret bile edebilirsiniz ama bu ırkçı olduğunuz anlamına gelmez. Ne zaman ki o ırka karşı ayrımcılık yapmaya başladınız işte o zaman ırkçısınız. Misal ben x milletini sevmiyorumdur bazı sebeblerden buna kimsenin itiraz etme hakkı yoktur. Ama ne zaman ki ben o millet insanlarına kötü haksız davranmaya başlarım propaganda yaparım işte o zaman ben orkçı olurum. Burda millet yerine din dil ırk renk vs vs koyabilirsiniz. Tamamen burdaki tabirle "fail" bi mesaj olduğunu düşünüyorum. Evrenin hiçbi yerinde yasalar bilinçaltı ve kişilik temelli kişisel zevklere müdahale etmiyor, edemez. Saç tiplerinden dolayı Yahudi ırkını sevmeyen milyonlarca insan olabilir belki dünyada, değil mi? Bunu da istedikleri gibi söylerler. Böyle hissetmeleri ırkçı olduklarını göstermez. Zevk meselesidir. Saçma sapan bi sebep de olabilir. Olay eyleme girerse suç olur. Beyne müdahale edemezsin yani. Ayrıca madem bu konuya girdik: Burda insan boyutunda eyleme girersen ırkçı olursun. Onun dışında insan olarak bakmadan "milleti" sevmeyebilirsin, bu onlardan hiçbirini sevmeyeceğin anlamına gelmez, zira orda "insanlar" hakkında yorum yapıyor olmazsın. İnsanlardan bağımsız, kendine göre karakteristik özellikleri olan bir organizmaya bir kavrama yorum yapmış olursun. Ya da ırk getirebilirsin oraya. Denmek istenen bu. ırk ya da millet "sevmemek" birey düzeyinde değerlendirilemeyeceğinden üstelik eyleme geçmemiş olmasından yasadışı sayılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pittjr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Jadelith said: eğer "dünyadaki bütün yahudilerle tanıştım, hepsini tanıyorum ve hiçbirini sevmiyorum" diyosan, ok tamam lafım yok. ama "dünyada tanımadığım yahudiler var fakat yinede hiçbirini sevmiyorum" diyorsan ırkçılığın tanımı oluyor zaten bu. yahudiler kendilerini "diğerleri"nden üstün görerek ırkçılığın babasını yapıyor diye sevmiyorsan, sonuçta bir ırka mal olmuş manyaklığını sevmediğin için doğal olarak ırkı sevmiyorum diyorsan ırkçı mı oluyorsun? yumurta mı tavuktan yoksa...? tarihde en çok kullanılan belli bir fikre ardını göremeyecek kadar takıntılı insanlardır. belirlersin kriterlerini verirsin gazı bunlara kılıfına uydurup yersin onlar bakarlar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar