Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iyiki doğdun unity100

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün doğumgünüymüş Unity -enako, ainas- 100 ün

kutlu olsun mirim.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Mesaj tarihi:
hehe
kutlu olsun :tebrikz:
çok mutlu olcam unity i o doomgünü avatarıyla görünce hehe[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
iyi yıllan:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
Avatar isteriz avatar isteriz.. tekrar kutlu olsn bu arada :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Mesaj tarihi:
Ehehehe lol evet evet unity ile o avatar ilginç olacak :D

Valla unity sen olmayınca çekilmiyor hakkaten be mirim. Kısaca iyiki doğdun :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Senin balonu hafif modifiye edelim :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
haha üstünde bıyıklı bir amca resmi olan balon olssun[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
peeh zamanında kafatasından şapar içmeyi düşünüyordum

doğuştan muhalif doğum günün kutlu olsun
:tebrikz:[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
kutlu olsn nice mutlu yıllara[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!
Mesaj tarihi:
valla sabah kalkar kalmaz ilk işim forumlara girip balona doya doya bakmak olacak :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
etrafında toplanan derin sesleri dinler
*! Balonn........ Baaaaloooooonnn........ BAAAAALOOOOONNNNN........*[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
Ahah yarıldım ya.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
Paticiği özgürleştirmek için balon[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
hehe dogum gunun kutlu olsun.. balon hoş durur :)[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Bugünü balon bayramı ilan edelim. bundan sonra her 12 mayısta balon verilsin tüm patilere.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
  • Admin
Mesaj tarihi:
genel yönetici dedigin tembel olmamalı
balon ile hazırolda beklemeli
biton user var illaki birisinin dogum günü olucak
nerde kaldı balonlar pişmedi mi daha?[signature][hline]Grandmaster Hamburger
  • Yeni Oluştur...