Phae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Best be trollin' naga, derim. Vücut öyleyken kafanın lokasyonu falan bir garip. HALA meme yok. Üst vücudun uzunluğu erkeğe benzemesine sebep oluyor ve bize alexi'nin cinsel tercihleri hakkında ipuçları veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ne anatomiymis arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Patideki çogu insan teknik çizim fanı oldugu için oluyor bu. Kimse kaplamaya bakmaz yani, ama tekniğin oturmuşsa alıyorsun yıldız pekiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 önemli anatomi, batar yoksa dokular ısıklar. koompozisyon sorunları var, renk konusunda daha net kararlar vermelisin. belliki pixel pixel giriyodun detaylara ama renkler o kadar etraftaki rahat edemiyoruz bakarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 lovecraft0Z said: sanat tarihinden çalış hem kompozisyon hem renk hemde anatomi için özellikle yüksek rönesans-barok devri burdan alayına ulaşabilirsin: http://www.wga.hu/index1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 speedpaint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bu tarz çizimlerini gayet başarılı buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fimlerden bir kare olmasada bee nin camero formu ve decepticon yapisi icin referanslar kullandim.ps.18-20 saatlik bir is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sen bu işi biliyon hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 speedpaint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 detaylarinin hastasiyim yoldan inek gecebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bi 10 - 15 dk daha harcadim ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 başarılı abi. soruldu mu bilmiyorum da kullandığın brush setlerini yazabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 a.wallin in yayinladigi bir set vardi, icinde onceki sayfalarda video tutorial linkini verdigim levente petterffy in bir de kendi yaptigim bi kac brushunda bulundugu bi set.yuzde 90 i petterffy a ait zaten.ama silinmis nete attiklarim. yollim istersen, mail ver pm den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 speedpaint. solda bi kac kaya fotosu var base olarak kullandigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 dus molasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 megatronlu çok iyiymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 helal renklendirme tarzın çok hoşuma gidiyo. tek eksiğin sanırım biraz anatomi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bir basari hikayesi olmus direk topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ciddi bir hikaye eksikliği var işlerinde, yanı bi imaj var guzel evet ama bir sahne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 waterfall speedpaint i bunun arkaplan icindi bu arada.zor bide cuce zaten anlatim. teknik acidan cok sey var daha ogrenilecek. hikaye anlatim falam sonra artik. daha cok konsept tasarima yonelmek istiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 adam iyi ya fazla kasmaya gerek yok kendi kendine çözer olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bi kaç resmine baktımda ellerde bariz bi sorun var onun dışında başarılı resimlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Iyiligine soyluyorum sakin artistlik algilama.. Birincisi oturup bu tur seyler cizmek yerine cirilciplak insan figurleri calis hatta L.D. Vinci nin cizdiklerini taklitle bir sure daha sonra ne idugu belirsiz aklina gelebilecek her zirhi calis ha olmadi git gor incele dokun hisset zirhlari ozellikle ve ozellikle bir resim kursuna atolyeye birseye yazil anatomik hatalarin kalici olmadan bu sorunu ortadan kaldir ve en onemlisi bu bilgisayar ortamina gecmek senin icin cok erken once karakalemini guclendir cunku gercekten tehlikeli bir durumdasin yani ne acidan dersen resimde bazi seyler duzeltilmezse o elinde hafizanda aynen oyle kalir hatta oyle kalir ki diger senin cizimlerini bilenler seni senin hatalarindan tanimaya baslarlar.. Anliyorum supernaturel tiplemeler cizmeye bayiliyorsun ama bunlari cizmek yerine once baya bir anatomi calisman lazim. Bir ayi cizmek icin bir proje icin 500 tane ayi cizmistik zamaninda :) Gercekten elin tembel durumda bu durumu derhal coz nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar