AthleT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Küçükken eli bıçaklı kadınların aşkları bittiği iddiasıyla kocalarını bıçakladıklarını izlerdim. Hem canlandırma, hem çocukları ekrandan uzak tutun uyarısıyla. Ama ben çocuk aklıma duvara yaslanmış erkeklere sallanan bıçak darbelerinin teğet geçtiğini, yine duvara çarptığını ve erkeklerin hiçbir zarar görmediğini bilirdim. Büyüdüm Hamdolsun salladığın aşk bedenimi teğet geçti Ama ruhum tam onikiden sizlere ömür.
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 beğendim kendi hikayemden bişiler buldum hatta. bana bıçak teğet geçti aşk tam 12 den sizlere ömür.. eline sağlık.
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Teşekkür ederim. İlerde "velev ki" kullanmaya çalışacağım. Çok şükür.
balon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bence çok sempatik olmuş , eline sağlık .
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 zaten öyle bir önyargı oluştu ki yazan athlet olunca direk güzeldir diye okuyorum.Gene güzel yazmışsın...İnsan kendinden birşeyler buluyor her yazdığın yazıda:)
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Teşekkür ederim içten ve cici yorumun için :)
Öne çıkan mesajlar