Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlaka İzleyin

Escobar

Öne çıkan mesajlar

Ben çok beğendim videyoyu.Neden iğrenç ki?Ne güzel toplanmışlar ve eğlenceli bir gün geçirmişler.Önemli olan toplanabilmeleri.Keşke guildlarda toplanabilse böyle.3 aydır pvp falan yapmıyorum.Canım öyle çok istiyoki.En azından bir krayt falan.Umarım olacak.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse

Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman
Sosyal ağlarda paylaş

zevklimi ? bence ordakiler bile zevk almamistir tamam creature lara karsi zevkli olabilir ama 20 tane jedi nin gidip 1 kisiye ayni anda dalmasi zevkli olacagini sanmiyorum yada 1 jedi ve etrafindaki 10 playerin 1 2 kisiye cullanmasi. ki orda theed de izlerseniz bi tkm jedi a daliyo ve bi sure sonra jedi kacmaya calisiyo arkadaslari kurtariyo. dusununki siz jedi siniz ve etrafinizda doctor combatmedic ve baskalari olmadan dolasamiyorsunuz. pvp yaparken zorlanmadiktan sonra olmedikten sonra ben zevk almiyorum cogu kisininde alacagini sanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

deth haklısında.Ama abi bir jedi en azından iki profdan üstün olmalı.Yani insanlar o kadar uğraşsın,heves etsin sonra iki adam öldüremesin.Yani elinde lightsaber olan,güç kullanabilen biri neden hemen yenilsinki?Üstelik soe neden inatla jediları güçsüz yapıyo?Jedi olmak zor olsun tamam ona bir lafım yok.Sonuçta bu bir jedi academy diil.Ama o kadar uğraşın karşılığı bu olmamalı.Bir jedi en azından bir teras kasi master almalı.Ben olsam pub 10 baya bi değişiklik yapardım.Sadece jedi için diil,diğer proflar içinde geçerli.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse

Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman

[Bu mesaj Obi-Wan tarafından 12 Mayıs 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ozamanda haksızlık olurdu.Bu oyuna sırf jedi olmak için giren bir sürü adam tanıyorum ben.Yeni gelen biride jedi olabilmek isteyebilir.Soe böyle mi diyecek 'Bu serverdaki jedi kontenjanı dolmuştur.Lütfen başa bir server deneyiniz.' Buda biraz saçma olurdu.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

valla jedi lar cok sey istiyor forumlarini acip okursan gorursun. adamlrin 5. gen saber lari 3k max dmg lara sahip. biri yazarsa speciallerle kac dmg vurduklarini sevinirim jedi arkadaslar var bi suru. istedikleri sunlar adamlarin.

protection u olmayan dmg type istiyorlar. armor piercing 3 olacak bu arada. plasma vuran bunu ne yazikki Jedi correspendent i da destekliyor ve dev lere bildirmis artik ben ne diyeyim. Jedi gelsin sana tek atista oldursun oh ne kadar guzel. serverda 100 lerce jedi var artik oyun clone facility lerde gecer.

artik dusun deno adamlarin yuzsuzluklerini :) oyunu gercekci yapmak istiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Millet Jedi olmak istiyorsa gitsin Kotor oynasın,SWG star wars evreninde geçiyorsa madem 150 tane jedi olmamalı.Hatta şu an jedi olması bile saçmalık.Luke Jedi Knight olduktan sonra Jedi academy'yi tekrardan kurup jedi eğitti,oyunun geçtiği zamanda ise sadece Luke ve Yoda vardı.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 12 Mayıs 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
valla jedi lar cok sey istiyor forumlarini acip okursan gorursun. adamlrin 5. gen saber lari 3k max dmg lara sahip. biri yazarsa speciallerle kac dmg vurduklarini sevinirim jedi arkadaslar var bi suru. istedikleri sunlar adamlarin.

protection u olmayan dmg type istiyorlar. armor piercing 3 olacak bu arada. plasma vuran bunu ne yazikki Jedi correspendent i da destekliyor ve dev lere bildirmis artik ben ne diyeyim. Jedi gelsin sana tek atista oldursun oh ne kadar guzel. serverda 100 lerce jedi var artik oyun clone facility lerde gecer.

Aslında ışın kılıcı evet kinetik değil.Ama 1234 tane jedi olduğu için bir de plasma dmg açılırsa oyunda Gcw diye bir kavram kalmaz.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 12 Mayıs 2004 21:34 tarihinde demiş ki:

1)3k dmg saber yok

2)1 metrelik celik kapıyı delen saber kinetic dmg olup ap'si olmuo fakat allahin t21'i ap3 olup energy cakiyo.Mantıklımı?

3)Sirf jedi icin 70-80 combat prof kadar grind edicen fakat karşındaki 1 günde tkm olmus adam gelip sana rakip olabilicek.Hatta seni öldürebilicek.Mantıklımı?

4)Slice yememis bi saber max 1.6k dmg olur şuanki durumda.Bu tip bi saber ile Flurry yaparak moblara 8k-10k area koyarsin.Kinetic dmg olmasi pvp'de %75 dmg azalatma , %80 res. kinetic composite ve %50 res. psg ile bi anlam ifade etmiyor.

Bu combat zayıflıklarını jedi olup görürsünüz inşallah ve eminimki ozaman çok şey isteniyor falan demiceksiniz.[signature][hline]Yaw$ak = http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845
Sosyal ağlarda paylaş

3k max dmg gormustum demekki slice edilmis.

dedigin diger seylerde haklisin bende onlara katiliyorum ama gidipte layer i olmayan dmg type koyarlarsa bu hic olmaz. zaten ipin ucu kacmis durumda.

saber in kinetik vurmasi ap1 olmasi 1 tkm nin jedi i oldurmesi nekadar uç noktaysa saber in su durumda bu oyunda layer i olmayacak dmg vurmasi bi okadar uç noktadir ne yazikki. bi orta yol bulunmali banagore bulunamayacak soe bu saatten sonra ne yapsa kurtaramaz gibi geliyor ne yazikki.

[Bu mesaj Dethatt tarafından 13 Mayıs 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dethatt tarafından 13 Mayıs 2004 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...