soulberry Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 böyle büyük dosyalar filan çekerken (100-200 mb) bazen yarıda kesiliveriyo indirme işi. ama iptal olmuyo, bitmiş gibi görünüyo. hata filan da vermiyo. internetim olmasına rağmen rapid'den inen şey yarım kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Snn acc ile başkası indirme yapıo diye kesiyo olabilir yada tam sen indirirken dosya silinmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ama progamerin dediği mantıklı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 harddiskinde yer kalmamış olabilir bana öyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar