fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ayrılığın beni bak öldürüyor bana nasıl kıydın bilemiyorum her baktığım yerde hatıran saklı senden başkasını istemiyorum sana ben doyamadım seni hiç unutamadım artık dönmesen bile benkerim seni canım özledim seni çok sevdim seviyorum seni yar gözlerim sana ağlar herşeye rağmen sevgilim seni seven biri var seviyorum seni yar gözlerim sana ağlar herşeye rağmen sevgilim seni bekleyen biri var kalemimden dökülüverdi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 fede şarkı sözü gibi olmuş :D uyumlu gidiyo okuyunca ama bilmiyorum böle esinlenmişsin gibi geldi :D gökhan özer dinlerken falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ahauah adamlar troll forma girip party kurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar