horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 hd497 veya senn hd280pro mümkünse hd280pro beyerdynamic 235 de olabilir. kapalı kulaklı olarak. akabinde audio technica ath-d40 kesinlikle süper olur.[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 horace link veya resim falan var mı? bi de nasıl terletmemeyi başarıyor bunlar merak ettim. çünkü en azından 2 saat kulağımda duracak[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bilmiyorum nasıl başardıını. ilk sayfada link vardı aslında ama okuyan kim!!! ooh..[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 tabi öküzlüğümü bağışla hauh ilk sayfadaki linkleri biliyodum da farklı şeyler tavsiye ettin sandım[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ama şöyle bir durum var ki linklerin çalışmıyor çünkü site down[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 http://www.headphone.com/layout.php?topicID=2&subTopicID=16&productID=0020080280 http://www.headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020080497 ayrıca iyi bi sitedir takıl.[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 horace senin kulaklıklar hakkında çok bilgin varsa şunun hakkında ne diyeceksin aceba? http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=ZM-RS6F[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 29 Nisan 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ve sennheiser'ın 5.1 kulaklığı var mı tavsiye edebileceğin eğer bu zalman dandik ise[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 5.1 kulaklık diye bişey yok. yalan o. supra aural ve circum aural var. senin istediin türden bişi circumaural olur. ben tavsiyelerimi söledim kardeş. daha da iyi bişi istiyosan onu söyle.[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 circum aural olan sennheiser hangi modeller aceba? bir de bunların fiyatlar çok mu pahalı yaw?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ... kardeş, biraz arama yapsan googledan? verdiğim linklerin olduğu siteye filan bi göz atsan? fiyatlar bence çok makul. benim beklentilerimi karşılayacak şekilde ve ona göre ucuz. senin beklentini bilemem.[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Geç baçtım geeeç...[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 15 gün sonra yeni sipariş var. sennheiser'ın beyer dynamicsin tüm ürünleri audio technicanın d-40 ve m-40 modellerini sipariş edebilite. bilginize.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ee yok mu yine isteyen? hayretsiniz ya. sittiret tamam. almayın. hata bende.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 "bilsem alırdım" diyenlerin hiç biri ortada yok ilgiiinçç[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Bilsem alırdım diyenlerden biri olarak. Şuanda Sennheiser pc 155 kulaklığım kargoda elime ulaşmayı bekliyor. O yüzden almıyoruz zaten.Bilsem alırdım diyenlerde görünce haber vericeklerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar