horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 bi hafta içinde haber verin bu fiyata alıyım size de. toptan sipariş verilen biyerden alıyorum. size de faydası dokunsun PX100 ideal portatif kulaklık. zupar. elinizdeki kulaklıktan yüksek ihtimalle epeyce daha iyi. 41 €uro PX200 aynısının kapalı olanı. dışarı pek ses vermiyo içeri pek ses almıyo. lakin ses kalitesi daha düşük PX100den. Yine de elinizdekinden muhtemelen epey daha iyi. 50 €uro HD479: Portatifimsi. Gayet iyi ses kalitesi. Rahat. 65€uro hd280pro Pek portatif diil o:) lakin süper rahat. ve kapalı bi kulaklık için süper bi ses kalitesi var. circumaural. cdplayerdan filan dinlemek için çok uygun diil. lakin özellikle benim gibi işyerinde dinlicekseniz :thumbs: 125 €uro HD580 ha diyosan ki çok param var, veyahut çok param yok ama artık adam gibi müzik dinlemek istiyorum, hayvani hi-fi sistemlere para vericeeme manyak bi kulaklık almak istiyorum, abi güzel sistem var kolon yok adam gibi, güzel sistem var sesini açamıyorum; o zaman budur abicim. daha da bişi diyemiyorum sana. circumaural. açık. 231 €uro öeh. bu kadar.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 sennheiser ownz kesinlikle hd600 yok mu hoca :P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 hd600lük sistemin var mı ;) bunlar benim tavsiyelerim arkadaşlara. bütün sennheiser modellerinden isteyebilirsiniz. [signature][hline]ben olmuşum imza.. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 25 Mart 2004 06:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 on-board ses kartım bile var sen ne diyosun :-P neyse ya konu dağılmasın eheh[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 pazartesi günü siparişleri veriyorum son günleriniz..[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 son gün bugün. yarın sipariş veriyorum. ağlamayın sonra.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 horace gel anlasalim bende 500 bin var ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 pff geç gördüm bilsem pc155 isterdim bir tane vardı dimi pc155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ah be geç baktım aaah aaaaaah[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Böyle birşey birdaha gerçeklesirse bir şekilde bana ulaşırsan cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 aportta bekleyin arkadaşlar :).[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ulan kaçırdık[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 almayı düşünenler buraya mesaj atsın. olası bi durumda direk özel mesajdan ulaşırım. ulan ne iyi bi adamım ben be...[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ben isterem. inşallah param olur söylediğin zaman[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 beyler cok caninizi sikmayin avaturk dede var bunnardan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 güzel bi haber daha, beyer ve audio technica siparişi de verebiliyosunuz arkideşler!.. daha diil tabi. :)[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ne zaman olursa artık bir çıttırsan sevinirim.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 horas HD500 var mi? ya da gelicek mi? gelicekse ne kadar olucak? hi? hi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hd500 alma derim. ama 88€ ya senindir.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 karsilastirma amacli seyettirdim modeli bildigimden diil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ne çıktı sonuç[signature][hline]o neydi be.. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 23 Nisan 2004 04:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 sonuc ayni cikti inanir misin? tipkisinin aynisi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 başka bir yerden albilirim fikir alayım dedim px100 iyi px 200 tavsiyeleriniz ne yönde[signature][hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ikisi de iyi. px100 ses kalitesi olarak baya daha iyi. ayrıca bi hafta önce aldıım hd497yi isteyene hemen satabilirim. 60€. kutusu mutusu herşeyi var. 280proyla karşılaştırmak içün aldıydım. 280pro kapalı olmasına rağmen daha iyi ses veriyo. eved.[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 film izlerken falan kulağımı terletmeyecek, ısıtmayacak ama sağlam ses veren bir kulaklık arıyorum. böyle bi model bileniniz var mı ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar