Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikkayt! Sennheiser kulaklıklar!

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

bi hafta içinde haber verin bu fiyata alıyım size de. toptan sipariş verilen biyerden alıyorum. size de faydası dokunsun

PX100 ideal portatif kulaklık. zupar. elinizdeki kulaklıktan yüksek ihtimalle epeyce daha iyi. 41 €uro

PX200 aynısının kapalı olanı. dışarı pek ses vermiyo içeri pek ses almıyo. lakin ses kalitesi daha düşük PX100den. Yine de elinizdekinden muhtemelen epey daha iyi. 50 €uro

HD479: Portatifimsi. Gayet iyi ses kalitesi. Rahat. 65€uro

hd280pro Pek portatif diil o:) lakin süper rahat. ve kapalı bi kulaklık için süper bi ses kalitesi var. circumaural. cdplayerdan filan dinlemek için çok uygun diil. lakin özellikle benim gibi işyerinde dinlicekseniz :thumbs: 125 €uro

HD580 ha diyosan ki çok param var, veyahut çok param yok ama artık adam gibi müzik dinlemek istiyorum, hayvani hi-fi sistemlere para vericeeme manyak bi kulaklık almak istiyorum, abi güzel sistem var kolon yok adam gibi, güzel sistem var sesini açamıyorum; o zaman budur abicim. daha da bişi diyemiyorum sana. circumaural. açık. 231 €uro

öeh. bu kadar.[signature][hline]nobody said it would be easy...
Sosyal ağlarda paylaş

ulan kaçırdık[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ikisi de iyi. px100 ses kalitesi olarak baya daha iyi.

ayrıca bi hafta önce aldıım hd497yi isteyene hemen satabilirim. 60€. kutusu mutusu herşeyi var. 280proyla karşılaştırmak içün aldıydım. 280pro kapalı olmasına rağmen daha iyi ses veriyo. eved.[signature][hline]I will live forever! Or die trying...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...