xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ozora Festival at Hungary 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ya bu arada türkiye de bi yerlerde de chillout fest tadında bişiler oluyo galiba ama emin değilim. bi kaç forumda bahsinin geçtiini görmüştüm. bi bilgisi olan var mı bu konu hakkında acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 onu bilmiorm da goa psy festivali varmis haziranda marmariste 3 gunluk. 20 adet dj ile anlasma yapiliyormus su anda hatta. subat ortasi aciklanacak liste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 xwhiplashx said: onu bilmiorm da goa psy festivali varmis haziranda marmariste 3 gunluk. 20 adet dj ile anlasma yapiliyormus su anda hatta. subat ortasi aciklanacak liste.. 25 26 27 28 haziran sadece goa trance değil darkpsy , full on ve chill çalan djlerde olacak.Djlerin 7-8 tanesi ile anlaşılmış.Şubat başı görmeye başlarsınız flyerları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 xwhiplashx said: ohohoy! çok saol dostum. bir de şey dicem böyle hindistan çalgılarıyla birlikte yapılan yavaş ama adamı hıpır hıpır eden tarzdada dj ve gruplar var.. onları hangi tag ya da nereden bulabiliriz ? hastasiyiz talvin singh 'in tabiiki! bol tablali, bol sitarli, veenali, flutlu. Talvin Singh - You Can Find the Feeling Talvin Singh - Traveller (In The East Mix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 evet evet! beni hep böyle mutlu et :P :) daha var mı böyle adamlardan :) ? ne doyumsuz adamım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Shpongle var unutmayalım http://www.lastfm.com.tr/music/Shpongle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kitaro lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Shpongle hic unutulunur mu ? Konuda geciyor zaten :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ozora diye aratınca buldum bi hortlatayim dedim ajja&cosmosis- the alien jams asura - lost eden chronos- technologia easily embarrassed - tales of the coin spinner etnoscope - way over deadline kalya scintilla - eloquent expansion maharishi - sense of feather rukirek - hollow void suryademah - sound of persia (tasavvufi) xnorophis - eyes bu arada ozora biletleri 6 aralikta satisa cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=oRYSdsUOS7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 enerji işte hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar