Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefon alıcam, şık olsun nasıl olsun


fastreloader

Öne çıkan mesajlar

selam,
emektar k750min suyu çıktı artık ve telefon alıcam kendime
istediğim özellikler:
arama yapabilmesi
mesaj alıp/gönderebilmesi
şık olması
ucuz olması
zil sesi mp3 ayarlanabilmesi

gördüğünüz gibi bi telefondan hiç bir beklentim yok. hiçbirinin çektiği resim beni tatmin etmeyecek nasılsa, 3milim sensörle 80mp çekim yapsa ne yazar. gerçekten hiçbir özelliği önemli değil benim için, sadece şık güzel bişey olsun. ve çok uçmasın fiyatları.

yani hani bi telefon olur herşeyi süperdir ama bişeyi yüzünden almazsınız ya, belki ben alırım öyle bişey.

buyrun bakalım=)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen. sony ericsson w550i kullanıyordum. şık, ince, ufak bir telefona ihtiyacım var benim de. fazla pahalı olmasın, fazla ucuz da olmasın, giriş seviyesi nokialardan uzak duruyorum. nokiaların genelinden uzak duruyorum, telefonlarda yavaşlığa tahammülüm yok. dellenirim. ekşi sözlük yazarıyım, ama wifi olmasa da olur. saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya şöyle ki telefonla önceden çok ilgilenirdim her şeyi yapardım ederdim, samsungların işletim sistemi kadar kötü bi sistem de görmedim. ama şimdi bakınca hiç bir şeye ihtiyacım olmadığı için telefonda, yani saçma sapan kıl huyları olmasın yeter diyorum. ama yine de önyargılıyım tabi, aynı derecede hoşuma giden iki telefondan samsung olmayanı alırdım sanırım.

bi kaç model baktım, kullanan varsa kısa bi feedback yazıp fiyatına değip değmeyeceğini vs. yazarsa sevinirim.

Nokia:
5310 - 380TL
Samsung:
L811 - 432TL
U900 - 512TL
L770 - 255TL
D900i- 274TL
F400 - 426TL

fiyatlara hepsiburadadan baktım sadece, daha ucuz bulma ihtimalim vardır muhtemelen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

D900i var bende 2007'de almıştım ilk ayda 2 kere servise gitti telefon (kullanıcı hatası :D )

arttırılabilir hafızası var taş gibi sağlam telefon ama bir sene geçti işte arka kapağı yalama oldu bantla duruyor, ekranın kenarındaki parlak yerler soyuldu falan..

görünüşü telefonun bana göre güzel hem ince falan ama her kaymalı telefonda problem olan sürtünmeden zorla açılması bundada var. Yazın kum kaçmıştı içine servise gitti geldi, ilk başta cillop gibiydide şimdi zor açılıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alırsan al, samsung alma. Çok güzel, çok şık telefonlar telefonlar; ama servise yolla bekle ki gelsin. Sonra yine aynı problem tekrar yolla, aa bluetooth gitti (senede 2 kere kullanılır bu özellik, onda da çalışmaz), aa no tuşu basmıyor değiştir, sırf eziyet.

Nokianın 6300'ı var. Hem hafif hem şık, hem de ucuz şu ara, 280 liraya satıyorlar. Telefon alacak olsam düşünmez alırdım. Her şeyi de yapıyor ayrıca, mis gibi telefon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...