Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bu müthiş bi alet inanamazsınız performansına. pentium166 MMX teknolojisiyle üretilmiş işlemcisiyle 16mb ram anakarta entegre 8mb ekran kartı ile hız canavarı. bide creative 16bit ses kartı var alet süper. +floppy +24x cd room u ile yeni sahibini bekliyor. fiyat tekliflerinizi bekliyorum.açık artırmayla satacam[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 sen öğretmen falan mısın ? şimdi nerden çıktı diyeceksin ama Antalya'dan bir öğretmen böyle bilgisayar parçaları satıyordu. Alakası yoksa dalga geçmekte özgürsün :p[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yaninda ucmasin diye zincirde veriyosan alalim hemen. ;)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 17 December 2003 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 20 milyon vereyim ..[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Hard Disk i nerede bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Eno unutmuşum hard disk i yazmayı. Bu hız canavarının hard disk'i 2.1 GB dır.Kaç devir oldugunu bilmiyom ama tek kelimeyle CANAVAR bi makine bu. hadi teklifleri görelim beyler. öğretmen deilim inşaat mühendisi örencisiyim.[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 thanatos superdi valla.. :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 satma ya deli misin ? bak bi 5 10 sene daha bekle tarihi eser olarak değer kazanabilir, sattığına satacağına pişman olursun. mesela bende şimdiki aklım olsa 3 kuruşa amiga 500 ümü sattırmazdım yıllar önce :)[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hayır saklayacam 25 sene 1 milyon dolara satacam o para beni bozar diye korkuyoum.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 yokmu şimdi bu teknoloji tarihini baştan yazan aleti almak isteyen?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hdd'sine 10 milyon veririm, ama onun dışında bu aletten olsa olsa ev tipi bir firewall olur ki bende mevcut ...[hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Bu aletin pci yuvaları var mı ? birde sadece kasa satıyorsun sanırım. monitör var mı yanında ? eski fakat çalışan bir şey olsada olur. özel mesaj atarsan yada icq dan ulaşırsan konuşabiliriz bu konuda ama para konusunda fazla bir şey bekleme ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 50 Milyon veririm Fistan :) zaten bir o kadarda kargo tutar :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ehemn 1000$[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Yarıldım ahah hız canavarı , benim eski amiga'nın üstüne tanımam :) 40 Milyon veririm . [Bu mesaj Deathblade tarafından 28 December 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ben benim aletin üstüne tanımam.. sana benden 40milyon 25 kuruş...[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berfest Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 walla bi tetrislen takas ederiz =) ii düşün bak benim tetrisim süper bööle elinde falan başka yerlere götürebilion. hatta 5 tane oyunu war sonra yok harddisk tok cart yok curt srun çıkarmaz yani yanıtlada takasa girelim...[signature][hline]Wulfgar & Berfest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ciddiyim p166 hala satılık yokmu almak isteyen?[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ciddiyim antalyadayım 35 milyon[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Bende Commodore 64'ümü satıorum 100 kasette benden..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 50 milyon ver verim hoca cok az ya otsbes[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben al1c1y1m . istanbul içi kad1köden teslim al1r1m sadece kasa ise. fiyat olarak da öle cok ucuk bi_i veremem[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 elma adresine gonderirim fiyat 50milyon kargo benden[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 fistan şu compex fuarı bi gecsin sonra düşüneyim. fakat sen beni bekleme alıcı cıkarsa sat.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar