Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Pentium166 full kasa!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu müthiş bi alet inanamazsınız performansına.
pentium166 MMX teknolojisiyle üretilmiş işlemcisiyle 16mb ram anakarta entegre 8mb ekran kartı ile hız canavarı.
bide creative 16bit ses kartı var alet süper.
+floppy +24x cd room u ile yeni sahibini bekliyor.

fiyat tekliflerinizi bekliyorum.açık artırmayla satacam[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha!
Sì man i yulman nin enquantuva?
Mesaj tarihi:
sen öğretmen falan mısın ? şimdi nerden çıktı diyeceksin ama Antalya'dan bir öğretmen böyle bilgisayar parçaları satıyordu.
Alakası yoksa dalga geçmekte özgürsün :p[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
Eno unutmuşum hard disk i yazmayı.
Bu hız canavarının hard disk'i 2.1 GB dır.Kaç devir oldugunu bilmiyom ama tek kelimeyle CANAVAR bi makine bu.
hadi teklifleri görelim beyler.
öğretmen deilim inşaat mühendisi örencisiyim.[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha!
Sì man i yulman nin enquantuva?
Mesaj tarihi:
satma ya deli misin ? bak bi 5 10 sene daha bekle tarihi eser olarak değer kazanabilir, sattığına satacağına pişman olursun.
mesela bende şimdiki aklım olsa 3 kuruşa amiga 500 ümü sattırmazdım yıllar önce :)[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
Mesaj tarihi:
Bu aletin pci yuvaları var mı ?
birde sadece kasa satıyorsun sanırım. monitör var mı yanında ? eski fakat çalışan bir şey olsada olur. özel mesaj atarsan yada icq dan ulaşırsan konuşabiliriz bu konuda ama para konusunda fazla bir şey bekleme ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Mesaj tarihi:
walla bi tetrislen takas ederiz =)
ii düşün bak benim tetrisim süper bööle elinde falan başka yerlere götürebilion.
hatta 5 tane oyunu war
sonra yok harddisk tok cart yok curt srun çıkarmaz yani yanıtlada takasa girelim...[signature][hline]Wulfgar & Berfest
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben al1c1y1m . istanbul içi kad1köden teslim al1r1m sadece kasa ise. fiyat olarak da öle cok ucuk bi_i veremem[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
fistan şu compex fuarı bi gecsin sonra düşüneyim. fakat sen beni bekleme alıcı cıkarsa sat.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
  • Yeni Oluştur...