Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Olay başlıktaki gibi, arkadaşla ankaradan istanbula uçakla gidiyoruz ama gitar götürme işi nasıl bilmiyoruz. Kılıfları sert olanlardan değil yani üstüne çökülse iş sakat. Otobüste olduğu gibi abi bunlar hassas o şeylerin yanına koyabilirmisin gibi bi olay varmıdır, yoksa valizlerin orda bilemi gitmez, kucağımda götürmeye bile razıyım ben hava boşluğunda yapışırım gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 her zaman için hard case ile götürmen daha faydalı olacaktır ama hard case'in yoksa bilet ile check-in yaparken kırılgan ve nazik bir eşya olduğunu belirtirsen onları ayrıca alıyorlar uçağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 hardcase edin sen nolur ne olmaz.Ben uçağa binmiştim hardcase ile.Bir hostes te gelip gitarı alıp uçağın içiinde biyerlere koymuştu. ''Dur nerye götürüyosun gitarımı?'' diycektim. Diyemedim çok güzel bi hanımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yada benim gitar hocam bavula vermiyormuş uçağa binince hostese teslim ediyormuş. Hostes müsait bir yere koyuyormuş. Hocam asla gitarı bagaja vermem dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 insanın ömrümden çalar bagaja verilen gitarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Uçakla ud götürmüştük Makedonya'ya.Aynı şekilde hard case te değildi,uçağa binince hostese teslim ediyorsun o da onu uçağın mutfak kısmına yakın bi yerde duvara yaslıyor.Duruyo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 gitarın içinde c4 varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ben gitarı yanıma alıyodum şahsen üste koyuodm eueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bende yarin ucak yolculuguna cikiyorum gitarla baslikta tam zamaninda acilmis, peki yanimda gitari alirsam ayriyetten carry-on canta alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gecen sene amerikadan gitar almistim turkiyeye gelirken de oraya geri donerken de gayet kabinde uste koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 çok sağolun : ) karar alındı o zaman hostese sorucam denk gelmezsemde tepeme koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Eğer yolculuk çok uzunsa flight case'ler var bu iş için. ABD'den gitar getiren bir arkadaşım kullanmıştı. Daha önceden sorup yanına alamayacağını öğrenince yapmıştı bunu. Tabi Türkiye'de yurtiçi uçuşlarında kabul görüyorsa girme o flight case olayına zira çok pahalı şeyler ve zor bulunuyorlar(Türkiye'de). Bir de hayatında bir daha kullanmıyorsun. Büyük organizatör firmalara satman gerekiyor, anlayacağın alması bir dert satması ayrı dert. Yine de gigbagle hard case arası soft case'ler var olardan edinebilirsen hostese teslim edince aklın kalmaz gitarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 valla yolculuk ankaradan istanbula, öyle çok aklımın kalıcağı bi durum yok heralde bide bazen havluyla destek yapıyorum kılıfın içinde üstüne çok bi ağırlık binmedikçe sorun kalmıyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gitarı bagaja tek parça halinde verirsen iki parça halinde alırsın.. hostese verirsen tek parça halinde alırsın.. tercih senin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 alıyorlar uçağa. el bagaj yük limit 5 kg yurt içinde bu arada , saygılarımla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 el bagajinin limitine bakan varmi kolay kolay yahu. al yanina gitari koy uste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 benim abimin klasik gitarı hard case içersinde çatlamıştı yurt dışından gelirken heh. alabiliyorsanız içeri alın bilmiyorum prosedürü tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 girmeden önce check-in kısmında ordaki görevlilere "içeriye alıcam kırılcak bu" dersen problem yaratmıyolar. baya bi arıyolar tarıyolar, sora kucakta fötürüyosun. ben öle yapmıştım (istanbul - bodrum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bırak gitarı mızıka çal. cebine koyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 pisiklet götürim diye düşünüyodum ben de bagajıyla ama yok yok, yanıma alamam senin gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 pegasusla almadılar geçen. telleri takılı olduğundanmış hatta.bir an manyağa bağlayıp hitmancilik oynayacağımızdan süpheleniyorlarmıs. pilotun bulunduğu kısma götürüyorlar gitari ve enstürmanları ayrı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hava bosluklarinda cikarip solo atmayi ihmal etme.. millet gevsesin biraz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 el bagajı boyutlarını açar ama dil dök kiloca geçmiyor hardcase yok de bişe de alırlar yoksa ne sap ne entonasyon kalır sürekli uçuyorsan flycase hardcase bişe al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar