onurcanekinci Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 guard zoneya giris yaptgimda sag tarafta you now under protection yazior onu nasil degistirebilirim birde o kadar denedim olmyor bir adam olunce sagda .... tarafindan oluduruldu yazmiyor.. ayrintilariyla anlatirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 o yazı sphere'a ozeldir. hexedit ile değiştirebilirsin. Lord / Lady anons olayına gelince , On=@death if ( > 9999) serv.allclients sysmessage , tarafindan olduruldu. else return 0 endif[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya yapiyorum Lord Olayini olmuyor cift oturum aciyorum baska charla giriom birbirini kesiyorum yanda yazmiyor anlamadim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 10 kere sildim yapiştirdim spheretables.scp nin eof un ustune serveri kapatip actim yine olmuyor yine olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 event le yapıcan announcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurcanekinci Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Nasil ANlatirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 [EVENTS E_DEATH] ON=@DEATH if = 10000 src.fame= 7000 SERV.ALLCLIENTS SYSMESSAGE , tarafindan dolaylarinda katledildi.. RETURN 0 ELSE RETURN 0 endif[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 region eventsi yapabilirsin. on=@enter Src.sysmessage="Welcome to the Hell" // return 1 /// baggio :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar