SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 SpiderS_DangeR said: ba ba bi baba camboooooooo baya eski bi şarkı bumbo jumbo vs de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yok o diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Şarkı Türkçe ve Rap türünde arkadaşlar. Hadiyin düşünün, bulursunuz büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 şu ah o gemide bende olsaydım ın orjinali neydi geçen sene felan reklam müziği olmuştu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vakit yok gemi kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bir şarkı wardı bedük adlı house müzik sanatçısın konserlerinde coverladığı can't stop won't stop die bir intorsu olan bir şarkıydı. yalnış hatırlamırosam 8 bitlik atari görüntülerinden de bir klbi vardı neydi o şarkı sanatçısı kimdir bilen varsa büyük sevaba girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bitine kadar ezberlemiş adam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NfqL7bwx9fs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ya Warya çok teşekkür ederim!! şöyle tıklayıpta size daha iyi teşekkür edebileceğim bir yer warmı! ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Banka havalesine tkla, hesap nomu veriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 :D tamam o zaman sadece teşekkür ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 İçinde "by the way" "by the way" diyordu böle aşağıdaki şarkıya benzer br tarzda The Vynilistic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kanald'de sinemania nın sonunda cast yazılarını geçtiği şarkıyı arıyorum adını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 İlk önce benimkini bulacaksınız Saksı değilim bennnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 o şarkıyı bilmemde bu şarkı iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yav otobüslen ankaraya gelirken bi şarkı çaldı radyoda. bi aralar bayakı popülerdi. amma bilemedim. bir merak sardı içimi. uyuyamıyorum. ooool deççuvon. nınını beybe. gibi bişeyler diyodu heralde karı. all that you want diye aradım bulamadım. mr.president gibime geldi, fekat gene bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Radyo eksende bi şarkı duydum. Vokali kadın. Şarkıda biyerde üst üste "why did I try why did I try" diyo. İmdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 cnbcedeki hyundai ix55 reklamı jenerik müziğini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 içinde "michelle" "love" geçen, böyle 70ler 80ler kokan ama Beatles'ın ve guns N roses'ın michelle'i olmayan şarkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bi bunu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Yahu hani şu son zamanlarda ülkerin reklamında arka fonda bi müzik çalıyor.Bilen var mıdır o şarkıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 paspatur said: bi bunu biliyorum budur! :) eyw paspatur'a + rep michelle değil mishale'imiş hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 1999 yazında çıkmıştı galiba. Fransız bir şarkıydı. Hatta klibinde çizgi film karakterleri vardı. Her karakter farklı çizimlerdeydi. Hatta ve hatta bir tanesi anime çizimiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar