aente Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 rank kasmıyorum (henüz), yeterli resilyansı topluyorum an itibari ile, artı head savage alayım diye 1 tane vh heroic yapıyorum dalaran'a kadar gelmişken, en az bir kere 5 dk ah'yi kolaçan ediyorum ucuza mal kapatır satarım belki diye. böyle bir seçenek yok, casual-core plx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 böyle cevapları türetilebilen tiplerde anket açmayın yahu. bu ne boyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 haftada 1 raide gidip günde 1-2 hc atıyorum arena yapıp lazım olunca da hönör kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 18 issiz varmis demek patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 eskiden olsa bende hardcore u işaretlerdim valla simdi hardcoreluk bişey kalmadı nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hmm deli gibi arena yapıyorum sonunculuğa oynuyorum seçeneği yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar