deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Kntrmün bitmesi ve Turkcell'in internet sitesinin de sürekli hata vermesi dolayısıyla zor durumda kalan bu arkadaşınıza 3-5 bişey atarsanız size sonsuza kadar minnettar kalmakla beraber bilumum wepla accountu da ayarlayabilirim :D:D Kurtarın beni ya kız arkadaşımı arıyamıyorum çok zor durumdayım :( tel no: 0539 356 29 92 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 o seni arasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 wepla account id kaç ona göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 odemeli at. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 onda da bitmişti kntr weplada her id de account verebilirdim ama geç kaldınız sabaha düzeldi web sitesi turkcellin aldım kredi kartıyla :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar