OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 şimdi netten www.trollandtoad.com diye bi siteden alışveriş yaptım, ilk defa alışveriş yaptığım için adamlar güvenlik olsun diye şöyle bir olaya girişmişler. bana bildiğim çekilen miktar 175 dolardı, bunlar buna bir indirim yapmış, benden bankamı arayıp ne kadar çekilmiş olduğunu öğrenmemi istiyorlar. işte bunun amacı kredi kartı bilgilerime ulaşabiliyormuyum, kart çalıntımı fln diye... herneyse bende hemen aradım 4442525 akbankı, dedim böyle böyle ne kadar para çekildi dolar olarak öğrenebilirmiyim dedim, adam demez mi sizin kartını ek kart bunu size söyleyemeyiz babanızla görüşmemiz lazım. babam şehir dışında ve böyle bi harcama yaptığımı bilmesini istemiyorum! suçmu yani sonra on saat dırdır edicek ne aldın 180 dolara diye... on saat adamlara durumu anlattım söyleseniz ne olacak annemi veriyim babamın sekreterini veriyim yok kardeşim yapmıyo adamlar...tmm anladık prosedür budur yapmıyosunuz.. gittim bankaya on saat yalvardım yakardım yine yok ühühühü... bu sefer siteye mail attım böyle böyle benim kartım ek kart babama ulaşamıyorum alamadım bilgileri dedim.. adamlarda olmaz efendim siz bize bu bilgiyi verene kadar biz bu orderı pauseluyoruz... şimdi çıldırdım walla son çare buraya yazdım bi şekilde birisi çözer yardım eder diye :( :([signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sen ne aldın bakiim 180 dolara ?!?![signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 booster box aldım iki tane çok rezilim bu yaştan sonra magic oynamaya başladım, babamın öğrenmesini istemiorum bu ayın sonuna kadar gelmeli turnuvaya gidicem cunku![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 alakasız olucak ama bi arkadaşa sanırım böyle bişi oldu zorla presödür müdür onu uygulamaya kasıolardı aynı sana yaptıkları gibi annemi veriyiyim diyor arkadaş olmaz falan sonunda arkadaş akıllı bi tip zaten "AMA BENİM BABAM YOKKİ!" dedi karşıdaki ses direk kesildiğini bizim koptuğumuzu hatırlıyorum arkadaş kendini zor tutuodu ama işe yaramıştı[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya bende anlamadım bu nedir ne deildir adamlara dedim istediğiniz bilgiyi alamıyorum bari cancellayın! onu yaparlar insalla patlama olmasın olmaz herhalde[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yani benim bu akbank prosedurunu gecme olanagım yok mu? babam yok fln mi dicem?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 eğer telefonu açtığında başka birisi çıkarsa karşına (ki senin babam şurada işi var konuşmanı hatırlamasın) deniyebilirsin:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya şimdi babam yok fln dersem, pek keklenceklerini sanmiorum kim ödüyo lan bunların parasını şeklinde :) bu sırada arkadaşlar netten şişme kadın fln istemedim manyak spekülasyonlarda bulunmayın! bildiginiz magic kartı istedik işte(univ oldum hala oynuorum, daha rezil bişi!)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 kart ek kart degilmi babanın üstüne nası babam yok diceksin yerlermi öle bişeyi hiç[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bir ayda atmadığım kadar msjı bi anda attim sorry! tmm bone saol walla galiba babamın sekreteri o şifreyi almıştı hatta daha rahat olucam ama eminmisin netten bakabildiğime harcamalarıma? öyle bişi varsa çok rahatladım yine bi hafta gecikti ama olsun..[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Bıshop, 13 Mayıs 2004 01:23 tarihinde demiş ki: kart ek kart degilmi babanın üstüne nası babam yok diceksin yerlermi öle bişeyi hiç evet ondan sıksam bile öyle bişi sıkmam yanı :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 çok saol denicem bunu şimdi uyucam azda olsa içim rahat olucak, hepiniz saolun[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 da ek kartlarda sana fatura gelmiyor, ay sonu asıl karta gelecek olan faturada gözükecek o 180$ magic kartı harcaması :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 faturayı görmek istemiyorum çekilmiş olan para miktarını görmek istiyorum, fark var arada[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hayır sen görmiycen zaten faturayı, baban görcek ay sonu ama, onu diyorum :)
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 tamamda babam baksa faturaya sormaz ama ben dersem baba soyle alışveriş yaptım bi ogren ne kadar çekmişler o zmn kıllanır ne aldın fln der ondan yani daha beynim almio ben uyuyorum walla moralimi bozmayın![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yıllar yıllar sonra düşünüp 180dolar verdigine pişman olucaksın. bu para tuzagına nalet ediceksin :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 eee, uuu, evet galiba..[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 gaza geldim turnuvaya gidicem! hem birazda olsa magic oynamış olsaydınız magicte 180 doların aslında fazla olmadığını anlardınız.. türkiyede 2 tane booster box almaya calışsam 300 350 milyon tutar, baya paradan kurtardım aslında.. zevkler ve renkler tartışılmaz diyimde kendime shield çekiyim :P[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Öne çıkan mesajlar