nuki Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Benim masa üstünde cpunun fanı aldığımdan beri gülütülü çalışıyor. Eskidende rahatsız ederdi şimdi daha rahatsız etmeye başladı. Yeni bir cpu fanı alıcam ne önerirsiniz. bu arada cpu pentium d serisinden 2.8ghz şu an tam modeli yazamıycam evde değilim ama yakında onuda girerim. Önerileri bekliyorum. Aşırı soğutmasına gerek yok overclock cu değilim oyun bile çok oynamıyorum sessiz olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ne baktıysam 775 çıktı, senin 478 sanırım işlemcin. Bu var anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bence o kadar para verme derim nasıl olsa overclok yapmıcan Bunu bi incele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bide unuttum site güvenilir bi site daha önce çok alışverişim oldu ve kargo inanılmaz hafta sonuna denk getirmezsen 1 günde alırsın ürünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 stock fan replacement icin AC yi bende oneririm, ses acisindan problemin olmaz. Firebal da direk ithalatcisi oldugu icin dendigi gibi kargo beklemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 2. el bakabilirsin donanimhaber forumlarindan. 10-15 liraya bi$eyler cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Tam olarak Pentium D CPU 2.80 olarak geçiyor. http://www.intel.com/cd/channel/reseller/asmo-na/eng/products/desktop/processor/processors/pentium-d/feature/index.htm socket LGA775 bu ac nin yolladğınız modelinin socketi uymuycak diye alıglıyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 775 ise git en ucuz fani al, akasa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 onlarda sessiz olur mu? ekonomik olarak zaten çok sıkıntıda değilim ama kullanmayacağım bir özellliğede para vermek istemem(overclock gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 olay $u zaten, heatsinkler buyuyecek, fanin donu$ hizi azalacak. Boylece dandik fan bile daha az sesle cali$acak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 oyle ise ya bu ya bu 20dba nin altindaki sogutucularda en ucuz fiyatlar bunlar. unutma, sadece cpu degil, kasa fanlari ve psu dan gelen ses de onemlidir, eger onlarin da sesini kesmek istersen, 10 liralik silent fanlar var, aliriz keseriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 onları dğeiştirmiştim zaten de cpu ya dokunmamıştımm ama sıkıldım artık sesten.tamam galiba karar verdim ne alıcağıma. herkese çok teşşekürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 zalman cnps9700nt tavsiye ederim. torunlarına miras bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yolladğında pahalıymış ama be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 torunlarını düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 psu yu komple deiştirmeden sesini kesmek mümkünmüdür? ben işlemcinin fanını ekran kartını ve kasanın fanını durdurdurm baktım psu hala ses yapıyo, dedim deiştiriyim bubu ama fan deiştirmek daha mantıklı gibi geldi varsa öyle kolay bi yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hocam kıy paraya kaliteli birşey al. zamanında fan almıştım fazla dikaktli incelemeden ucuzundan ana kartı bozdu. nasıl olur diyosan çok uzun olucak anlatması boş vakitimde yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 @elesso; psu'yu komple degistirmeden sesini kesmek mumkun. psu'ların içinde 80-92mm fan olur. onun yerine sessiz bir fan alabilirsin. ayrıca silikon titreşim önleyici vidalar ile monte edebilirsin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bendeki bundan sökp garantisini yakmaya değcek kadar ses azalması yaşarmıyım acep? http://www.i-tech.com.au/products/32965_COOLER_MASTER_EXTREME_POWER_460W_V2.aspx Features: 1. Compliance with the newest Intel standard ATX 12V V2.3 2. More than 70% efficiency at typical load operation 3. High reliability (MTBF > 100,000 hrs) 4. Green power design to meet Energy Star and Blue Angel requirements 5. Multiple protection design(OVP/OCP/OPP/SCP) 6. Support dual +12V1 and +12V2 outputs for higher power usage 7. Two-year warranty Specifications Model RS-460-PCAR-A3 Type Intel Form Factor ATX 12V V2.3 Dimension (W / H / D) Standard ATX 150 x 140 x 86 (mm Input Voltage 90 ~132V/180~264V (Selectable) Input Current 10 A @ 115Vac / 6 A @ 230Vac Input Frequency Range 47 ~ 63 Hz Power Good Signal 100 ~ 500 ms Hold Up Time > 17 ms Efficiency >70% Typically MTBF >100,000 hrs Protection OVP / OCP / OPP / SCP Output Capacity 460 Watts Operation Temperature 0~40 ?(Nominal Input Voltage) Safety Nemko / TUV / cUL / CE / BSMI /FCC / C-tick / CCC (Passive Model Only) Fan Sleeve bearing 120mm fan Connector M/B 20+4 Pin x 1 CPU 4+4 Pin x 1 PCI-E 6 Pin x 1 4 Pin Peripheral x 5 SATA x 4 4 Pin Floppy x 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 garantiyi bozmaya gerek yok bu psu yu acıp fanını değiştirme işiyle. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sesi cidden can sıkıcı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 psu da gurultunun esas sebebi sadece fan degil, dolayli olarak cok isinan psu yu sogutmak icin cirpinan fan controldur. Ne yaparsan yap feda ettigin garanti,fan maliyeti vesaire cikarabilecegini sanmiyorum. Eldekini satip kaliteli bi psu almak uzun vadede sanki daha karli gibi. ama unite garantisinin sonlarina geldiyse ortalama 30 liralik bi masrafa deger bence ama. Daha once lehim nasil yapilir gormus birinin gozu kapali yapacagi tarzda bi islem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 lehim yapıyorum gerekince ama baya zahmet olucak gibi, en mantıklısı satıp yenisini almak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kacparaya satacaksin ki? =) onu da du$un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 çok paraya satamayabilirm, çünkü kasayla birlikte geldi bu, tek başına garantisi olurmu, sanmıyorum. arkadaşın topicindende iyi faydalandım kusura bakmasın :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar