Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ses kartı problemi (Tanımıyor)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha yeni bir sistem topladım. Eve geldim biraz cebelleşip kurdum sonunda ancak onboard olan ses kartını anakartın cdsini takıp oradan audio driverı yüklediğim halde tanımıyor. Ne yapacağımı bilemedim ki hardware konularında pek iyi değilim. Anakartım A6VMX. Şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Windows Update dene, High Definition Audio vs. diye bir yama varsa (ya da SP eksikse) kur. Hatta KB.exe diye senin driver cdsinde bile olabilir. Önce onu kur, sonra Windows kendi tanır muhtemelen, tanımazsa driverı kurarsın üstüne.
Mesaj tarihi:
HD surucusu ekran kartlari icin, bu 4800 lerde hdmi icin ses cipi var pcbde, bazen high definition audio driver olarak tanimiyor, ms fix le hallediyoruz.

ses karti ne ki ustundeki?
Mesaj tarihi:
Bu dediğim işi kaç kere bizzat yaptım Esh, hayatımda da ATI kullanmadım, ne ekran kartından bahsediyorsun anlamadım :p Benzer ama farklı şeylerden bahsettik galiba.
Mesaj tarihi:
Bios ta açık olduğuna emin misin onboard ses kartının bunu kontrol et bi de sp2 yüklü mü makinanda çünkü bazı driverler sp2 olmadan çalışmıyor tanıyor felan filan ama tam anlamıyla çalışmıyor
  • Yeni Oluştur...