zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Daha yeni bir sistem topladım. Eve geldim biraz cebelleşip kurdum sonunda ancak onboard olan ses kartını anakartın cdsini takıp oradan audio driverı yüklediğim halde tanımıyor. Ne yapacağımı bilemedim ki hardware konularında pek iyi değilim. Anakartım A6VMX. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Windows Update dene, High Definition Audio vs. diye bir yama varsa (ya da SP eksikse) kur. Hatta KB.exe diye senin driver cdsinde bile olabilir. Önce onu kur, sonra Windows kendi tanır muhtemelen, tanımazsa driverı kurarsın üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 HD surucusu ekran kartlari icin, bu 4800 lerde hdmi icin ses cipi var pcbde, bazen high definition audio driver olarak tanimiyor, ms fix le hallediyoruz. ses karti ne ki ustundeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Realtek® ALC662 imi$. Buradan indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Bu dediğim işi kaç kere bizzat yaptım Esh, hayatımda da ATI kullanmadım, ne ekran kartından bahsediyorsun anlamadım :p Benzer ama farklı şeylerden bahsettik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yok benim dedigim ati 3800-4800 serilerinde ya$anan bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bios ta açık olduğuna emin misin onboard ses kartının bunu kontrol et bi de sp2 yüklü mü makinanda çünkü bazı driverler sp2 olmadan çalışmıyor tanıyor felan filan ama tam anlamıyla çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar