Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 e-okulu çökertelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 makarna geliyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 e-okul çökse ne olur bil-sa ları var adamların sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Analitik: 3 Matematik: 5 Geometri: 4 Beden: 4 Fizik: 2 Kimya: 3 Biyoloji: 2 Dil ve Anlatım: 2 Edebiyat: 1 Din Kültürü ve Ah. Bil: 1 :D :D Müzik: 3 Girişimcilik: 5 lise sonda dinden bütünlemeye kalıcam galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bu iğrenç notları burada açıklıyorum fizik :3 kimya :1 biyoloji:3 resim:5 edebiyat:4 dil ve anlatım:5 ingilizce:4 matematik: 3-4 uzay geometri:3 analitik geometri:1 fransızca:1-2 psikoloji:3 din kültürü:5 bi ders daha vardı ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 GİRİŞİMCİLİK DİYE DERS Mİ OLUR YA AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 evet hatta yarın sınavı var :D en arkada arkadaşla kopya çekiyoduk herif yakaladı yanımdakini öğretmen masasına oturttu geldi benim yanıma oturdu allah bıçtık diye düşünüyodum bi baktım adam elinde kağıt cevapları yazdı bana verdi :D çok saçma sapan bir ders yemin ediyorum yok girişimci ne yapar risk alırmı sermaye falan cart curt.. ha bide unutmadan Almanca:2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 olm nası öss öğrencisisiniz siz? gidin ders çalışın lan dövmeyeyim sizi. ben nerdeyse bütün derslerimin ortalamasını 25-30 puan artırmıştım lise sonda. hocalar kolay sormaz artık lise 3 konuları da çıkıyo, adam gibi çalışcaksınız. dağılın hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 dönem ortası konu ekleyen ösym'ye ne diyelim pekü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Analitik: 1 Matematik: 1 Geometri: 2 Demokrasi: 5 Beden: 5 Coğrafya: 3-4 Almanca: 1-2 İngilizce: 5 Bilgisayar: 5 Dil ve Anlatım: 2-3 Edebiyat: 2 Din Kültürü ve Ah. Bil: 1-2 Tarih: 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 analitik ne abi seçmeli mi? hayır bizde de vardı analitik geometri ama seçmeliydi ben almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 biz okulu sallamayan öss öğrencileriyiz.. 3 senedir not ortalamam 2.4 - 2.6 arası bu sene okulu kassam ne olcakki zaten okuldan gelecek puanı 60 tan hesaplıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ben 4.3/5le mi ne mezun olduydum. zamanında düşük geldiydi bana ama şimdi bakıyorum iyi notmuş aslında. ya da tabi üniversite standartlarımı değiştirmiş olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bizde seçmeli dersler için dönem başında sınıfa kağıt dağıtıyorlardı istediğiniz dersler nedir diye 5 ders seçmek zorundaydık seçebileceğimiz ders sayısı da 5 idi öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 iyiymiş zorunlu seçmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 lisede ilk iki sene maltepedeydim 3-4 tede göztepedeyim ders falan seçmedim koydular direk bizde ses etmedik.. nedendir bilmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Liseli veya ortaokullu patileri görüp not alıcam bu topicde sonra onlarla tartışmaya girerken iki kere düşünücem... evet... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bizde karne istiyoruk !!11bir1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Smoke said: Liseli veya ortaokullu patileri görüp not alıcam bu topicde sonra onlarla tartışmaya girerken iki kere düşünücem... evet... :) oha adam ezdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bedeni 1 olan bi tep ben varim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bazı okullarda bedenden sınav olunuyor falan tabi kolay olmayabilir. 4 yıl önce girdim okula bi beden dersi yaptık ilk derste, 4 yıl yoklama alındı serbest bırakıldı sonra, go go futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bizdeki beden sınavı adam 9-10 tane hareket gösteriyor yok işte ters bank düz oturuş planör duruşu falan bizde arasından 3 tanesini yaptık. Adam öyle bi zamanda yaptıki iki kere kıyafet getirmedim ikisindede sözlü yaptı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 demokrasi? öyle ders mi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 lan amma çalışkansınız ya bnm bi beden 3 olurdu gerisi 1 oldu ilk dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 demokrasi iyiymiş de milli güvenlik mi öle bi ders vardı, bi eski ordu mensubu hoca girerdi derse. o girince sınıf kavramı kaybolurdu hepimiz kışlada sanırdık kendimizi. -günaydın. -sağol komutanım! öyle tribe soktuydu bi seferinde, ondan sora derse giren kimyacıya da aynısını sölemiştik. herif kendini allah sanmıştı. demokrasi gelince kalktı demekki bizim güzelim ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar