Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Paticik Tahmini Karne Notları Topacı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Analitik: 3
Matematik: 5
Geometri: 4
Beden: 4
Fizik: 2
Kimya: 3
Biyoloji: 2
Dil ve Anlatım: 2
Edebiyat: 1
Din Kültürü ve Ah. Bil: 1 :D :D
Müzik: 3
Girişimcilik: 5

lise sonda dinden bütünlemeye kalıcam galiba :D
Mesaj tarihi:
bu iğrenç notları burada açıklıyorum

fizik :3
kimya :1
biyoloji:3
resim:5
edebiyat:4
dil ve anlatım:5
ingilizce:4
matematik: 3-4
uzay geometri:3
analitik geometri:1
fransızca:1-2
psikoloji:3
din kültürü:5

bi ders daha vardı ak
Mesaj tarihi:
evet hatta yarın sınavı var :D en arkada arkadaşla kopya çekiyoduk herif yakaladı yanımdakini öğretmen masasına oturttu geldi benim yanıma oturdu allah bıçtık diye düşünüyodum bi baktım adam elinde kağıt cevapları yazdı bana verdi :D

çok saçma sapan bir ders yemin ediyorum yok girişimci ne yapar risk alırmı sermaye falan cart curt.. ha bide unutmadan

Almanca:2
Mesaj tarihi:
olm nası öss öğrencisisiniz siz? gidin ders çalışın lan dövmeyeyim sizi. ben nerdeyse bütün derslerimin ortalamasını 25-30 puan artırmıştım lise sonda. hocalar kolay sormaz artık lise 3 konuları da çıkıyo, adam gibi çalışcaksınız. dağılın hadi.
Mesaj tarihi:
Analitik: 1
Matematik: 1
Geometri: 2
Demokrasi: 5
Beden: 5
Coğrafya: 3-4
Almanca: 1-2
İngilizce: 5
Bilgisayar: 5
Dil ve Anlatım: 2-3
Edebiyat: 2
Din Kültürü ve Ah. Bil: 1-2
Tarih: 5
Mesaj tarihi:
ben 4.3/5le mi ne mezun olduydum. zamanında düşük geldiydi bana ama şimdi bakıyorum iyi notmuş aslında. ya da tabi üniversite standartlarımı değiştirmiş olabilir sdf
Mesaj tarihi:
bizde seçmeli dersler için dönem başında sınıfa kağıt dağıtıyorlardı istediğiniz dersler nedir diye

5 ders seçmek zorundaydık seçebileceğimiz ders sayısı da 5 idi

öyle işte.
Mesaj tarihi:
Smoke said:
Liseli veya ortaokullu patileri görüp not alıcam bu topicde sonra onlarla tartışmaya girerken iki kere düşünücem... evet... :)

oha adam ezdi sdf
Mesaj tarihi:
bazı okullarda bedenden sınav olunuyor falan tabi kolay olmayabilir.

4 yıl önce girdim okula bi beden dersi yaptık ilk derste, 4 yıl yoklama alındı serbest bırakıldı sonra, go go futbol
Mesaj tarihi:
bizdeki beden sınavı adam 9-10 tane hareket gösteriyor yok işte ters bank düz oturuş planör duruşu falan bizde arasından 3 tanesini yaptık.

Adam öyle bi zamanda yaptıki iki kere kıyafet getirmedim ikisindede sözlü yaptı..
Mesaj tarihi:
demokrasi iyiymiş de milli güvenlik mi öle bi ders vardı, bi eski ordu mensubu hoca girerdi derse. o girince sınıf kavramı kaybolurdu hepimiz kışlada sanırdık kendimizi.

-günaydın.
-sağol komutanım!

öyle tribe soktuydu bi seferinde, ondan sora derse giren kimyacıya da aynısını sölemiştik. herif kendini allah sanmıştı.

demokrasi gelince kalktı demekki bizim güzelim ders.
  • Yeni Oluştur...