Enzelna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 eklemlerimin aşındığını düşünüorum özellikle diz kapağım ayağımı büktüüm zaman çaat diye ses çıkıo, body ye başlasam sence düzelirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 evet düzelir çünkü bodynin içinde koşu bandı bisiklet vs... de olduğu için bi haftada farkı hissedersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 düzelmez. yani bende düzelmedi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kilo almak isteyenler sinirini yemekten çıkarın sinirlendiğiniz anda buzdolabına kosun o an hosuna ne gıdıyorsa gotur.daha sonra alışkanlık halıne gelıcek bu.mıde buydugunde zaten sureklı yeme hıssı gelıcek.yazın karpuz onerırım su ıcmek yerıne karpuz goturun bıldıgın bı karpuzu gotur..zayıf arkadaslar zamanla bu yontemı ıyı otutturusa kılo alması an meselesı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 fede said: 55 kilo nedir abi. ben 1.84 - 82 ile zayıf görüyorum kendimi. kilo alın biraznası zayıf ya?! 1.94 mü yazacaktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 1.84 82 kılo zayıf degıldır buyuk ıhtımal arkadasın kemıklerı zayı veya ınce olabılır.noluo lan doktor gıbı hıssettım kendımı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar