dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ehuhauh mesela ben de sağlam tech fetish var. teknolojik aletler işin içine karıştımı kendimi kaybediyorum.. deli gibi para harcıyorum.. ondan sonra indie grupların albümlerini, kayıtlarını toplamaktan acaip bi haz duyuyorum.. çok az bilinen ama çok iyi bağımsız bi müzik grubu varsa kesinlikle kayıtları bende olmalı vs.. bu öle bişi olmuş işte. gördüğünde salya akıtıp -kullan kullanma- bi tane de bende olsa be! dedirtiyor.. tam bi fetiş obje gerçekten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Selam, Hafta sonuna doğru bu toplum zararlısını patinaja alıp almama konusunda referandum yapmayı düşünüyorum :) Senin o gözle bakacağım bir Audi falan denk gelir... ben dokunamam ona daha :P Korkarım! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Auuudiiiii... glrhhhhh (salya akıtma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Para ve ben hariç paticiğe takılan insanların profil resimleri: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 MrMarvelous said: Bugatti nin egzosu da tek ve kocaman hani, fetişizmini rahat rahat gerçekleştirebilcek cinsten bilemiyorum artık ahhahaha eheheh geyik bi yana, iki egzos daha var ama gizliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Difüzörün içinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar