MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Baktım arkamdan bik bik konuşuyosunuz "bu adam geri döndü bi halta yaramıyo" diye; alın size orijinal bir anket sorusu =) Araçları bilmeyenler için birer de foto koyuyorum:Pur Sang:Sang Noir:Grand Sport: (Bu model cabriolet onu da belirteyim)FBG Hermes Edition:Vincero by Mansory:ve tabiki orijinali: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Bu fotografiyla vincero yonetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Yanlız fotolara bakarak oy vermeyin ya :D Hermes'in özelliği dışı değl mesela iç mekanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Selam, Vincero by Mansory diyen arkadaşlar hiç içini görmedi sanırım :D Elbette ki Bugatti Fbg par Hermès diyorum ve dedim bile :) Veyron külliyatı Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 lol , kendimi kia ceed i vw golf e tercih etmisim gibi hissediyorum, oy geri al tusu vardi nerde o ? =] Saka bi yana, ben vincero da icinden ziyade disarda yapilan ufak rotuslar, rengin karoser e yedirilmesi, diger versiyonlarda olmayan ek bir iki cizgi (mesela on panjurda ortada birlesen krom citalar) vs. idi. Ic/dis renk ve materyal uyumu acisindan hermes gercekten apayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Hermes fransiz canta markasi gibi birseydi galiba, ici guzel olmayacakta neresi olacakti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mansory'nin yaptığı zevksizlik abidesi araçlara acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ben Sang Noir'i beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Sang Noir'ın jantları modifiyeci gençliğin ford focuslarına taktığı ve taksicilerin taktığı jantlara benziyor.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Sang Noir güzel ama keşke black on black olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Şu Hermes edition fotoğrafındaki gibi hayatım olsun, gay bile olurum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Selam, O hayat değil, hayat üstü bir yaşam tarzı. Bilmem kaç hektarlık arazi, içinde 1-2 şato falan... Abi kışın o taş bina soğuk olur be :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ısınması ne problem olcak kışın şatoyu ısıtmak için zenci kölelerin bi kısmını yakıyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 sato mato bilmemde ikinci elde cok fiyat kaybediyo bu veyron :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Selam, Acaba neden :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Pur Sang ın rengi cok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 MrMarvelous said: Sang Noir'ın jantları modifiyeci gençliğin ford focuslarına taktığı ve taksicilerin taktığı jantlara benziyor.:D Jantlarını bende beğenmedim. Vincero'nun jantlarını taksalar çok hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Letsgetthesunshine said: Pur Sang ın rengi cok güzel renk diil aslında o pur sang da boya yok =) Karbon fiber ve çıplak alüminyumdan o araç tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 İyiymiş =) ama yinede rengi güzel =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 boya masrafı da yok :D çakınca arabayı direk parçayı takmaları yetiyo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sang noir çok az oy almış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 @MrMarvelous o arabayı çarpsam heralde oturur ağlardım =).Düşünsene Osman ustaya gidiyosun -Abi sollarken eşegin teki sıkıstırdı bi el atıver be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sang noir araçtan çok fetiş bi obje olmuş.. yalarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Selam, Senin otomobillere bakışın sankim bizimkinden biraz farklı gibi... Fetish istemezük :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bugatti nin egzosu da tek ve kocaman hani, fetişizmini rahat rahat gerçekleştirebilcek cinsten bilemiyorum artık ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar