Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Selam arkadaşlar kafamı karıştıran bir hususu size danışcam.şimdi benim bi şekilde elimdeki bilg ın ramlarıni arttirmam gerekiyor.Elimde bulunan bilg. ı biraz inceledim ve Anakartı ACPI pentium4 2.40ghz 256mgbyte ram bulunmakta. NVDIA Geforce2 mx/mx 400 bu aslında benim çalıştığım yerdeki bi iş bilg. ı bunun ömrünü uzatmak ve ölümcül takılmalarıdan kurtarmak için sanırım Sağlam bi ram almam yeterli ama hangi rami alıcam bilmiyorum ben yıllar evel alırdım estimiy neydi st heheh Şimdi ddr var ddr2 var ddr3 bile var dimi ? . bu anakart hangisini destekliyor veya bilg ın içindeki 256 mgbyte olan bellek de ddr1 midir ddr2 midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 DDR olduğunu tahmin etmekteyim. P4 2.4 bayağı eski bir işlemci, sanmıyorum ddr2 olsun. Yine de everest i indirip bir kontrol et derim. Everest sistem kontrol poroğramı gibi bişi. Google dan arat indir bak.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 çok sağol bu program ile sistemin neleri kaldırabilceğini rahatça öğrencem sanırım? aslen benim tek ihtiyacım olan hangi tip ram alıcagım.kafam baya karıştı ddr mıdır ddr2 midir die genede saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Everest in ram bilgilerini gösteren kısmında yazması lazım ram'ın ne tip slot kullandığının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzelna Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 poroğram deil program :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar