Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Last Samurai

Invulon

Öne çıkan mesajlar

1 Saat sonra izliycem :) Amerikada gosterime girdi
ama kazaa dada linkleri gordum simdiden indirebilmeniz lazim.

Tom Cruise gene yikmis ortami Edward Zwick filmi izlenesi film olduguna inaniyorum filmden sonra daha detayli yazarim[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim sende önceden izleyip izleyip imrendiriyosun bizi yaf :)
Filme gelince , ilginç bi konusu var. Kostümleri LotR'in kostümlerini hazırlayanlar hazırlamış. Güsel bir deneyim olacağı kanaatindeyim.[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OutTrader, 07 December 2003 01:59 tarihinde demiş ki:
imdb'de probably the worst film of the year dio abi cok moralimi bozdu her ne kadar imdb finding nemo'yı 70 yapti pek guvenmiorum ama..[hline]Mors certa et hora certa

iyi de finding nemo zaten inanılmaz bir film yani. kesinlikle ilk 100 arasına girmesi gereken bir film.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

Ben filmi sinemada izledim. Filmin besinci dakikasindan itibaren filmin tamamini tahmin edebiliyorsunuz. Tamam goruntuler cok guzel ama bir suru mantik hatasi var. Filmi izleyenlerin yarisi butun film boyunca guldu. Sonuc olarak guzel olabilecek bir film ama maalesef bekleneni veremiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sinemafanatik.com'dan alıntıdır:

"Amerika Haftasonu Box Office : The Last Samurai beklendiği gibi rahat şekilde bu haftanın bir numarsındaki film oldu. Tom Cruise'un başrolünü oynadığı tüm filmler son 11 yıldır hep bir numaradan box office listesine girmişti ve bu film de bir istisna yaratmadı.

1876 yılında geçen hikayede Cruise, Japon ordusuna eğitim vermek için bu ülkeye giden ama bir grup isyancı samuray tarafından esir alınan Amerikalı silah satıcısı rolünde. Edward Zwick'in yönettiği filmin bütçesi 100 milyon doların üzerinde.

Eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen film, sinemaseverler tarafından da çok tutuldu ve sinema çıkışındaki anketlerde %92 oranında seyircinin filmi çok iyi veya mükemmel olarak nitelendirdiği açıklandı."[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
İzleyin izleyin, güzel film. Hatta sonunda "duygu seline" kapılacaksınız. Ne demekse[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

bi cok filmin daha basinda neler olacagini tahmin edebilion ne die izlionki (hatta lotrun sonunu bilmeyenmi varki?) o zaman yada özetinden sonu anlasilabilio :P nie gidelimki :P
yohk ben last samuranini trailerlarina hasta oldumm sate
tom abimizin fani sayilirim :) kesin gidicem sadece konuyu yine romeo juliet hedesin sokuolar ona cinsim :)[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım...

hehe, dooru aslinda.

bende gordum filmi dun, super birsey, herkese oneririm. gordukden sonra elime bir kilic alip sagi solu bicmek geldi icimden, oyle gaz yani
Sosyal ağlarda paylaş

bi "kılıcla kafayı kesme fake'i" gorunturusu vardı fragmanda o beni alıp ba$ka diyarlara goturmu$tu zate ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...