Invulon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 1 Saat sonra izliycem :) Amerikada gosterime girdi ama kazaa dada linkleri gordum simdiden indirebilmeniz lazim. Tom Cruise gene yikmis ortami Edward Zwick filmi izlenesi film olduguna inaniyorum filmden sonra daha detayli yazarim[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Abicim sende önceden izleyip izleyip imrendiriyosun bizi yaf :) Filme gelince , ilginç bi konusu var. Kostümleri LotR'in kostümlerini hazırlayanlar hazırlamış. Güsel bir deneyim olacağı kanaatindeyim.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 abartmamislar guzel filmdi izlemenizi tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 imdb'de probably the worst film of the year dio abi cok moralimi bozdu her ne kadar imdb finding nemo'yı 70 yapti pek guvenmiorum ama..[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: OutTrader, 07 December 2003 01:59 tarihinde demiş ki: imdb'de probably the worst film of the year dio abi cok moralimi bozdu her ne kadar imdb finding nemo'yı 70 yapti pek guvenmiorum ama..[hline]Mors certa et hora certa iyi de finding nemo zaten inanılmaz bir film yani. kesinlikle ilk 100 arasına girmesi gereken bir film.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bence deil tabi senin kendi düşüncen onada saygımız var[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 valla etrafımda nemo'yu izlemiş olan herkes çok çok beğendi. last samurai ise bence kesinlikle fragmanında tamamıyla anlatılmış bir film hatta izlemeye gerek bile olmayabilir :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Ben filmi sinemada izledim. Filmin besinci dakikasindan itibaren filmin tamamini tahmin edebiliyorsunuz. Tamam goruntuler cok guzel ama bir suru mantik hatasi var. Filmi izleyenlerin yarisi butun film boyunca guldu. Sonuc olarak guzel olabilecek bir film ama maalesef bekleneni veremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 valla sinemada Lotr fragmanından hemen sonra izleyince bana güzel geldi gerçi 1 sene önce de fragmanı dönüyodu ama neyse....[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 sinemafanatik.com'dan alıntıdır: "Amerika Haftasonu Box Office : The Last Samurai beklendiği gibi rahat şekilde bu haftanın bir numarsındaki film oldu. Tom Cruise'un başrolünü oynadığı tüm filmler son 11 yıldır hep bir numaradan box office listesine girmişti ve bu film de bir istisna yaratmadı. 1876 yılında geçen hikayede Cruise, Japon ordusuna eğitim vermek için bu ülkeye giden ama bir grup isyancı samuray tarafından esir alınan Amerikalı silah satıcısı rolünde. Edward Zwick'in yönettiği filmin bütçesi 100 milyon doların üzerinde. Eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen film, sinemaseverler tarafından da çok tutuldu ve sinema çıkışındaki anketlerde %92 oranında seyircinin filmi çok iyi veya mükemmel olarak nitelendirdiği açıklandı."[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 HEYECANla bekliyorum valla...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bnm de giden arkadasim begendi kesin git falan dedi bende gidecem onumuzdeki gunlerde. kim bilir belki spoiler bilem yazarim usenmessem[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 kesinlikle izleyin[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 izleyelim bari haftasonu. o kadar fragmanını izleyip gaza geldik gitmemek ayıp olur[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 İzleyin izleyin, güzel film. Hatta sonunda "duygu seline" kapılacaksınız. Ne demekse[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bi cok filmin daha basinda neler olacagini tahmin edebilion ne die izlionki (hatta lotrun sonunu bilmeyenmi varki?) o zaman yada özetinden sonu anlasilabilio :P nie gidelimki :P yohk ben last samuranini trailerlarina hasta oldumm sate tom abimizin fani sayilirim :) kesin gidicem sadece konuyu yine romeo juliet hedesin sokuolar ona cinsim :)[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ben şahsen çok beğendim, bu yılın en iyi filmlerinden biriydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım... hehe, dooru aslinda. bende gordum filmi dun, super birsey, herkese oneririm. gordukden sonra elime bir kilic alip sagi solu bicmek geldi icimden, oyle gaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yeter lan gitme başka filme artık biz 2 ay sonra izliyicez daha alla alla[signature][hline]Anatolian University Computer dept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bi "kılıcla kafayı kesme fake'i" gorunturusu vardı fragmanda o beni alıp ba$ka diyarlara goturmu$tu zate ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 güzel bir film bizim oklun sineması gösterdi geçenlerde :) gerçi biraz vasat başlıyor, ama samuray öğretileri girince işin içine izleniyor baya bi.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ne zaman gosterime girdi bu yaw?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 girmedi[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 peki ne zaman girecek topici okudumda goremedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar