Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Parçanın klibini hatırlıyorum, şarkının adı da dilimin ucunda bir türlü bulamadım. İki hatun (ayıptır söylemesi taş gibiler) banka soyuyorlar, Amerikan, sarı, siyah çizgili bir arabayla kaçmaya başlıyorlar. Peşlerine otoyolda paso polisler takılıyor, kaza yapıp geride kalıyorlar falan. En son bir abiyle karşılaşıyorlar, yolun ilerisinde, ortada durdurmuş arabayı bunları bekliyor, hatunlar da durduruyorlar arabayı falan. Sonra gazlıyorlar ikisi de burun buruna, ikisi de kırıyor direksiyonu, polis bir şekilde toparlayıp bunların peşine takılıyor. Polis yanaşıyor hatunların yanına, tam gaz gidiyorlar bu arada. Polis de arabadaki hatunlara kilitlenmiş durumda, önüne bakmıyor. Sonraki sahnede arabayı kullanan hatun sırıtıp frenliyor aniden, polis bir kamyona giriyor yandan. Hatunla buna bakıp gülüp, dönüp gazlıyorlar sonra. Heralde izlemiş olan hatırlar bu kadar detaydan sonra, ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bass lı bişeydi adı ve avustralyada geçiodu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 addicted to bass sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 memet olsun bu parcanin da adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Yardım bekliyoruz, şarkının adını biliyorsanız lütfen yazın. Yarın ekonomi finali var bu çocuğu ders çalışmaktan kesildi şarkı ismini bulacağım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 puretone - addicted to bass deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Hah, Addicted to Bass. Orçun razı olsun Can, çok sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 repler benimle olsun dostum nepe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bizi bu klipleri aklımıza gelip adları aklımıza gelmeyen parçalar bitirecek güneş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 En azından Arapça falan olduğunu iddia etmedim bu sefer sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 memet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben de memet diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar